reklama
kasiula222
Fanka BB :)
anna_kat trzymaj się kochana może nie będzie tak źle tylko dziś taki gorszy dzień , bo ja czuję się podobnie ...przytlacza mnie to że dwa razy poroniłam i mam już dziecko z wada genetyczna. I teraz muszę mieć siłę na tych lekarzy badania ...jestem zagubiona ..
Ola do kogo do lekarza teraz chodzisz ?
Oczekująca beta rośnie więc jest dobrze.
Ola do kogo do lekarza teraz chodzisz ?
Oczekująca beta rośnie więc jest dobrze.
Ostatnia edycja:
olaa90
@anna_kat ja tez od jakiejś godziny znow straszona... @smerfik88 ten krwiak jak Ci schodził to miał jakaś konkretna barwę? Nie wiem czy to on czy ta moja rana po usunięciu przegrody ale mnie to mocno stresuje bo kolor jest różowy
JoannaRak
@anna_kat, Twoja historia jest bardzo podobna do mojej, nie ukrywam ze Ci bardzo bardzo!!! kibicuje moze jednak sie to tym razem inaczej skonczy. Mowilas ze wczesniej to jednak inaczej wygladalo, u mnie to bym mega krwotok i wszystko sie konczylo tego samego dnia, u Ciebie trwa juz troche dluzej i raz jest slabiej a raz mocniej, nie chcesz sprawdzic bety w miedzyczasie? Jeny jak ja sie boje tego mojego podejscia!
@Oczekujaca123, pieknie beta rosnie, nie stresuj maluszka niepotrzebnie.
@Oczekujaca123, pieknie beta rosnie, nie stresuj maluszka niepotrzebnie.
@JoannaRak eh, no mam nadzieje, ze u Ciebie takich rzeczy nie bedzie. Tak, u mnie wyglada to jeszcze inaczej niz zazwyczaj, ale skrzepy nie swiadcza o niczym dobrym [emoji52] nie mam jak zrobic bety, mam jedno prywatne laboratorium w stuttgarcie, ale ono w weekendy jest zamknięte...
@olaa90 była to najpierw stara krew , później ciemno czekoladowe plamienie, później lekko takie brązowe później beżowe.... potem miałam chwilę przerwy i znowu stara krew itd ..m.. więc to może Twoja rana po usunięciu przegrody , kiedy to miałaś robione? Kochana wiem jaki to stres jak się widzi krew w ciazy ;( trzymaj się skarbie
U mnie dziewczyny jasniejsza krecha na tescie niz na tym, ktory robilam w srode, a testy mam sprawdzone i dobre, wiec sprawa jest juz raczej przesadzona. Uderzam do innego immunologa. Ehh, mam wrazenie, ze pasnik zlecil mi za malo badan...
@JoannaRak niestety nie tym razem, ale oby u Ciebie wszystko poszlo w dobrym kierunku.
@JoannaRak niestety nie tym razem, ale oby u Ciebie wszystko poszlo w dobrym kierunku.
Oczekujaca123
@anna_kat [emoji175]U mnie dziewczyny jasniejsza krecha na tescie niz na tym, ktory robilam w srode, a testy mam sprawdzone i dobre, wiec sprawa jest juz raczej przesadzona. Uderzam do innego immunologa. Ehh, mam wrazenie, ze pasnik zlecil mi za malo badan...
reklama
plastulinka
Podziel się: