reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anna_kat gina mi mowila, ze heparyna potrafi dzialac do 48h od podania. Mozna brac zatem zastrzyk co 2 dzien. Mozesz tez na poczatku wziac mniejsza dawke pilnujac ddimerow. Zwlaszcza kiedy krwawisz, a jak przejdzie wrocic do zalecanej. Ja tak robilam i u mnie sie sprawdzilo.

reklama
anna_kat trzymaj się kochana może nie będzie tak źle tylko dziś taki gorszy dzień , bo ja czuję się podobnie ...przytlacza mnie to że dwa razy poroniłam i mam już dziecko z wada genetyczna. I teraz muszę mieć siłę na tych lekarzy badania ...jestem zagubiona ..
Ola do kogo do lekarza teraz chodzisz ?
Oczekująca beta rośnie więc jest dobrze.

Ostatnia edycja:
@anna_kat ja tez od jakiejś godziny znow straszona... @smerfik88 ten krwiak jak Ci schodził to miał jakaś konkretna barwę? Nie wiem czy to on czy ta moja rana po usunięciu przegrody ale mnie to mocno stresuje bo kolor jest różowy :(

Oczekująca spokojnie. Ja 2 dni po tescie mialam rozowy sluz , potem krew. Musiała się Asiula wkręcać, a przy rozrzedzających to niezwykle latwo zeby jakies naczynko tam pęklo

@anna_kat, Twoja historia jest bardzo podobna do mojej, nie ukrywam ze Ci bardzo bardzo!!! kibicuje moze jednak sie to tym razem inaczej skonczy. Mowilas ze wczesniej to jednak inaczej wygladalo, u mnie to bym mega krwotok i wszystko sie konczylo tego samego dnia, u Ciebie trwa juz troche dluzej i raz jest slabiej a raz mocniej, nie chcesz sprawdzic bety w miedzyczasie? Jeny jak ja sie boje tego mojego podejscia!

@Oczekujaca123, pieknie beta rosnie, nie stresuj maluszka niepotrzebnie.

@JoannaRak eh, no mam nadzieje, ze u Ciebie takich rzeczy nie bedzie. Tak, u mnie wyglada to jeszcze inaczej niz zazwyczaj, ale skrzepy nie swiadcza o niczym dobrym [emoji52] nie mam jak zrobic bety, mam jedno prywatne laboratorium w stuttgarcie, ale ono w weekendy jest zamknięte...

@olaa90 była to najpierw stara krew , później ciemno czekoladowe plamienie, później lekko takie brązowe później beżowe.... potem miałam chwilę przerwy i znowu stara krew itd ..m.. więc to może Twoja rana po usunięciu przegrody , kiedy to miałaś robione? Kochana wiem jaki to stres jak się widzi krew w ciazy ;( trzymaj się skarbie

U mnie dziewczyny jasniejsza krecha na tescie niz na tym, ktory robilam w srode, a testy mam sprawdzone i dobre, wiec sprawa jest juz raczej przesadzona. Uderzam do innego immunologa. Ehh, mam wrazenie, ze pasnik zlecil mi za malo badan...
@JoannaRak niestety nie tym razem, ale oby u Ciebie wszystko poszlo w dobrym kierunku.

U mnie dziewczyny jasniejsza krecha na tescie niz na tym, ktory robilam w srode, a testy mam sprawdzone i dobre, wiec sprawa jest juz raczej przesadzona. Uderzam do innego immunologa. Ehh, mam wrazenie, ze pasnik zlecil mi za malo badan...
@JoannaRak niestety nie tym razem, ale oby u Ciebie wszystko poszlo w dobrym kierunku.
@anna_kat :( [emoji175]

reklama
Dziewczyny dziś rano wyszedł mi taki test. Ta kreseczka pojawiła się po 2min. Pink test.
Dziś 28dc cykle mam raczej regularne co 28-30 dni

Załączniki

• IMG_20181021_092829.jpg
    IMG_20181021_092829.jpg
    559,8 KB · Wyświetleń: 126
Do góry