reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 Wolę nie wspominać mojego początku miałam krwawienie i bóle o reszcie nie wspomnę.
@anna_kat Życzę aby maluszek tym razem zaskoczył.
Ale rozumiem, ze bylo pozniej dobrze...?

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
@Roki1991 Twoj bol mnie troche pociesza.. w sensie ten w tej dobrej ciazy... myslalam, ze moj problem zacznie sie wtedy jak szyjka bedzie szwankowac i szew beda zakladac.. a nie od razu.. :(

Ale rozumiem, ze bylo pozniej dobrze...?

Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
@Roki1991 Twoj bol mnie troche pociesza.. w sensie ten w tej dobrej ciazy... myslalam, ze moj problem zacznie sie wtedy jak szyjka bedzie szwankowac i szew beda zakladac.. a nie od razu.. :(

Mnie teraz bolało jak 10 @ na raz... Masakryczny ból na którego nie pomogła nawet nospa... Także połóż się i myśl pozytywnie, bo głowa faktycznie ma tu duże znaczenie niestety

@Destino specu od heparyny. Ile ona się utrzymuje we krwi, 24h? Czy cos tam potem jeszcze dziala?
Progesteron i estrogeny mam brac do wtorku, ale zastanawiam sie nad heparyna, czy odpuscic ja sobie juz, czy np jutro nie wziac, a wziac w poniedzialek. Acard ostatni raz bralam w czwartek i z tego co mi swita w glowie to on dzialal jeszcze tydzien czasu. Wiec jego dzialanie jeszcze się utrzymuje w moim organizmie.

@basiawol tak jak każda z nas kochana, urlop albo pół dniówki :( ja pracuje 8h nie 5 jak w państwowkach i niestety już tyle dni urlopu wykorzystałam na te monitoringi,ze już jadę na oparach...

reklama
@basiawol :) przy czym kobiety się w ogóle nie trzymają tych godzin i zajmują kolejki już w godzinach wizyt... np już o 10...
7B76A98A-228F-4033-A8F1-4551765A348E.jpeg

Załączniki

• 7B76A98A-228F-4033-A8F1-4551765A348E.jpeg
    7B76A98A-228F-4033-A8F1-4551765A348E.jpeg
    767,3 KB · Wyświetleń: 373
Do góry