roxie123
Fanka BB :)
Najlepiej bys to skonsultowala z lekarzem .@roxie123 dziękuję za odp, a mogłabyś napisać które z nich są odpowiedzialne za zagnieżdżenie i w ogóle jeśli jeszcze coś więcej wiesz na ten temat to też
U mnie problem tkwi w tym, że sama nie wiem o co chodzi - pierwszą miałam cb bez accofilu. Potem z accofilem straciłam 2 ciąże. Przy czwartym transferze również z accofilem w ogóle beta nie drgnęła
@marshia ja nie ciężarówka, ale ostatnio koleżanka z "mojego" wątku miała zrobione połówkowe już w 16tc u Jakiegoś mądrego specjalisty z Krk, który jej powiedział, że zagramanicą już się tak robi na szeroką skalę (on sam jest jakimś prze gościem w tej dziedzinie)
Ja tyle o tym gadałam czytałam, a nadal jest to dla mnie skomplikowane w końcu to genetyka :/ wiem tak na prosty rozum , że z 2 i 5 to lepiej by byly obecne . Nie chce zabierać tutaj glosu specjalnie , bo nie chce Cię wprowadzić w błąd .
Z accofilem to jest tak , że trzeba go odpowiednio wcześnie zastosować , w zależności od wyników jak często .
Niestety cały ten proces " zachodzenia " składa się na wiele czynników ... i musi wszystko zagrać do momentu zagniezdzenia . U nas bywa , że jest więcej " usterek " niż sam KiR :/ z samym accofilem też by u mnie pewnie rady nie dało , bo miałam inne problemy .
Każdy przypadek inny , na pewno jest to lek z którym też uważać trzeba, nie każdemu służy , a jak działa to znowu czasami robi szok dla organizmu .