Witam się w ten chłodny wtorek, znowu trochę Was zaniedbałam, ale mniej więcej doczytałam co u Was
Przede wszystkim gratuluję
@Auri_a Piękne imię dla córeczki
Cieszę się dobrych zeszłotygodniowych ciążowych wiadomości
@magda1208 @iveo @roki_1991 @Destino i jeśli o którejś zapomniałam to przepraszam
@anna_kat jesteś po stymulacji już? Jakie efekty? Ile macie zarodków? Jak sie czujesz?
@marzycielka81 kiedy następny monitoring? Estradiolem sie jeszcze nie martw - u mnie po 5ciu dniach gonalu estradiol "poszybował" z 22 na 50. Szału nie było, pęcherzyki zaczęły rosnąc tak naprawdę od 8 dnia stymulacji, dowalili mnie hormonami i teraz siedzę w domu z ryzykiem hiperki. Ostatecznie wczoraj miałam punkcje po mega długiej stymulacji. Transfer odroczony ze względu na długą stymulację no i estradiol finalnie w sb był >>3000 więc ryzyko hiperki spore.
Zapładnialiśmy wszystkie komórki (pobrali 10, z czego 6 dojrzałych, reszta chyba pusta), dzisiaj dzwonili z labu i mamy 6 prawidłowo zapłodnionych.
@zzzzz cieszę się, że koleżanka trafiła w ręce konkretnych lekarzy, jak można w ogóle mówić, że facetów nie powinno się stresować? A kobiety to niby co, bezuczuciowe? Badanie nasienia powinno zawsze być zlecone równolegle z badaniami kobiety na pierwszej wizycie dotyczącej starań.
@Porzeczka1234 jak zwykle dziękuje za pamięć
Dużo zdrówka dla wszystkich mamuś i dzieci w tą okropna pogodę!