reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja znów z pytaniem ciążowym...... przepraszam za to staraczki (kciuki trzymam za Was nieustannie :* )
Połówkowe - kiedy dokładnie robiłyście: @nafoczka @agatush @Porzeczka1234 @kas90 @Destino @matulkaa @bea25ta @Maciejka78 @iveo @magda1208 @roxie123 @tęczowa89
Ja robiłam w 20+5

@Porzeczka1234 ale ja Cie popieram w 100% że jeśli coś się dzieje to pierwsze są emolienty i pewnie gdyby Misia urodziła się z problemami skórnych też bym od nich zaczęła :-) chciałam po prostu wytłumaczyć :-)

Przepraszam że mało się udzielam... Żłobek Misi a teraz Jeszce mnie 8 M złapała grypa zoladkowa .... Umieram...

reklama
@burczuś

Pytam o wynik Twojego męża, ponieważ ja i mój mąż również ostatnio to robiliśmy.

Mój KIR to bx a obecne są: 2DL1, 2DL2, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL4 deleted, 2DL5 expressed, 2DL5 null, 2DS2, 2DS4 norm, 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm, 3DP1 variant. Usłyszałam od dr, że mój KIR nie jest najgorszy, ale zlecił żeby mąż zrobił HLA-C.

Wynik męża Antygen HLA-C już mam i jest to 01,06.

Nie mam pojęcia jak to zinterpretować, a czekam cały czas na odpowiedź lekarza buuuu :/

reklama
@dżoasia kochana moje myśli jakoś ciągle wędrują do Ciebie. Cieszę się że macie 6 bąków bardzo mocno trzymam kciuki.

@anna_kat za Ciebie również! Oby tym razem gładko poszło również już w ciąży!

@porcelana bardzo mi przykro! Szukaj lekarza który się zna! Chyba @marzycielka81 jest z Poznania i @Marthi może doradza jakiegoś lekarza konkretnego ja jeździłam do Łodzi też miałam 2 straty. Moja rada zrób badania 2 ciąże to moim zdaniem nie przypadek.

@marshia mi Malina mówił że polowkowe najlepiej koło 22 tygodnia 21+ bo widać dobrze któryś organ ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć który.

@kas90 pamiętam jak się bułeczką słodka objadałaś po haha!

@agatush Agatko kochana ja się z Tobą zgadzam w 100 % tylko po porodzie mój mąż był zawiany dosłownie i w przenośni haha i jak on by kupił emolian. Warto mieć w zanadżu!! :);)

@marzycielka81 kciuki za jajeczka!

@roxie123 będzie dobrze!

Dziewczyny kiry, hla to dla mnie czarna magia ja tego nie robiłam

Do góry