reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kurde Pani kochana ja już nie wiem w co mam te jajca włożyć, żeby się ruszyły [emoji4] Jak miałam urlop w lipcu to im było źle, jak teraz dymam półtora etatu to też im sie nie chce, no zaparły się dziady.
Może trzeba im męskiego impulsu [emoji14] Coś mi się wydaje że za mało czasu spędzasz z m przez tę prace [emoji51]
I zdrówko [emoji485]

reklama
Może trzeba im męskiego impulsu [emoji14] Coś mi się wydaje że za mało czasu spędzasz z m przez tę prace [emoji51]
I zdrówko [emoji485]
ostatnio się mojemu spodobało chyba, że mnie tyle czasu w domu nie ma i on tez zaczął gdzieś znikać popołudniami i wieczorami :D póki przynosi hajsik do domu to mam nadzieję, że nie mam powodów do zmartwień :laugh2:

W 10dc czyli 24 wrzesnia..
A ja 24 mam robic test i maja byc 2 kreski trzymam ✊nam tez sie musi udać trzeba w to wierzyć Nie wiem o co chodzi ale dzisiaj mam 16 dc i ja wiem ze to jest zawczesnie na obiawy ciazy ale piersi mnie tak bolą ze masakra mysle ze to po tej stymulacji bo nigdy wcześniej tak nie miałam ??od jakiegoś czasu nawet przed @nie czuje piersi nie wiem ??

Ja kiedyś brałam zestaw immunosupresyjny przez 3 tygodnie.... ale w trakcie ani po leczeniu nic mi nie dolegało. Jedyny problem miałam z equoral.... blehhh
Za powodzenie terapii [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Dziekuje! zobaczymy dzisiaj byl dzien 2, mam zamiar troche sie wyluzowac w tym czasie. Pracuje na 50% z domu aby uniknac biura i komunikacji miejskiej. Zobaczymy, a potem kolejna proba [emoji120]

A ja 24 mam robic test i maja byc 2 kreski trzymam ✊nam tez sie musi udać trzeba w to wierzyć Nie wiem o co chodzi ale dzisiaj mam 16 dc i ja wiem ze to jest zawczesnie na obiawy ciazy ale piersi mnie tak bolą ze masakra mysle ze to po tej stymulacji bo nigdy wcześniej tak nie miałam ??od jakiegoś czasu nawet przed @nie czuje piersi nie wiem ??

Aha to daj znac czy udalo sie trzymam kciuki! ja teraz sie nakrecalam i @ przyszla teraz mam cicha nadzieje ze sie uda z Letrozolem... ale najlepiej nie robic sobie nadziei bo pozniej jest rozczarowanie i placz eh...

@Bunia10 i ja mialam mega bolace cyce w tym cyklu co zaszłam i to tez jakos szalenie wcześniej pare dni po owu i tez sie dziwiłam takzeee :) a jaka masz temp?

3 mam kciuki za Was staraczki :)

Ja szykuje sie znowu do szpitala bo z tym pessarem nie da się żyć normalnie. Chyba mam za duzy rozmiar jade go zmienić/wyjąć co tam lekarz zadecyduje.

@Bunia10 i ja mialam mega bolace cyce w tym cyklu co zaszłam i to tez jakos szalenie wcześniej pare dni po owu i tez sie dziwiłam takzeee :) a jaka masz temp?

3 mam kciuki za Was staraczki :)

Ja szykuje sie znowu do szpitala bo z tym pessarem nie da się żyć normalnie. Chyba mam za duzy rozmiar jade go zmienić/wyjąć co tam lekarz zadecyduje.
@Zzzzz wspolczuje stresu ! Trzymaj sie i dawaj znac co zdecydowali

@Destino o jaki już brzusio zaokraglony ;) slicznosci A jak z plamieniami? Ustapily?

@Zzzzz oj bidulko daj znać co lekarze zadecydowali

@Bunia10 kciuki za cykl, mnie w tym cyklu co zaciazylam też bolały zaraz po owulacji ...także ten [emoji108] kciuki trzymam

reklama
@Destino o jaki już brzusio zaokraglony ;) slicznosci A jak z plamieniami? Ustapily?

@Zzzzz oj bidulko daj znać co lekarze zadecydowali

@Bunia10 kciuki za cykl, mnie w tym cyklu co zaciazylam też bolały zaraz po owulacji ...także ten [emoji108] kciuki trzymam
Było by cudownie gdyby sie okazało ze jestem w ciazy ale nie nakręcam sie bo same wiecie jak to jest tyle taz sie rozczarowałam ze czekam spokojnie do końca życzeń Wam milego dnia ♥️✊

Do góry