reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino @Porzeczka1234 @iveo @magda1208 jak firma robi te papierki do badania czy wody płodowe się nie sączą? Widzę na necie, ze są różne, więc wolę sprawdzone. Jest jakiś czas od kiedy warto to badać? Czy po prostu jak więcej wydzieliny to doradza się wkładkę?
@marshia ja zaczęłam sprawdzać od ok 30 tygodnia bo wyszło mi w posiewie gbs może powodować pęknięcie pęcherza płodowego więc byłam zesrana. Moja gin dała mi kilka papierków ale powiedziała ,że mogę kupić jakiekolwiek na necie i tak zrobiłam. Na twoim etapie chyba są jeszcze nie potrzebne chyba że głowa szwankuje!
Jak się czujesz? Jak mama?

@bertha myślałam , że jakiś przełom u Was:(!

@bentula jak synek,

Dziewczyny pokażcie jakieś brzuszki na pocieszenie oka.

reklama
Kochana my tez pragniemy dzieciątka jestem po 3 stratach nie jest prosto ciglw cos jak nie szczepienia to potem badania trzeba czekac na wyniki między czasie badania KIR złe teraz stymulacja nieudolna monitoring jajko jest ale w ciazy nie jestem masakra nie mam juz pomysłu co by tu jeszcze zrobic trzeba czekac ✊✊✊

No ciezko jest, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.... my teraz sprobujemy z Letrozolem... a masz dobrego lekarza?

@Porzeczka1234 swierzutenki na zyczenie... 15t3d
IMG_20180916_204252.jpg

Załączniki

• IMG_20180916_204252.jpg
    IMG_20180916_204252.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 447
@Destino piękny! Dziękuję . A ten kot !! Super

Kochana mnie też nikt nie straszył tylko dr Google mnie uświadomił a moja dr nie mogła opanować mojego strachu. Nawet antybiotyk brałam ale cóż ... jestem matka wariatka

@porzeczka1235 od poczatku ciazy mialam juz 3, a dziadostwo jak bylo tak jest. Niestety u mnie to nie dziala. Ale z Natusiem tez tak mialam. Moze bedzie dobrze. Juz kilka razy sprawdzalam, bo oczywiscie przeciekam

No ciezko jest, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.... my teraz sprobujemy z Letrozolem... a masz dobrego lekarza?
Ja mieszkam w Irlandi a tutaj cieszko o dobrego lekarza robię co moge a jak trzeba to lece do Polski w tym roku bylam 7 razy a Ty jestes po szczepieniach przepraszam ze pytam ale nie doczytałam wszystkiego ??

Ja mieszkam w Irlandi a tutaj cieszko o dobrego lekarza robię co moge a jak trzeba to lece do Polski w tym roku bylam 7 razy a Ty jestes po szczepieniach przepraszam ze pytam ale nie doczytałam wszystkiego ??

Narazie nie ma takiej potrzeby co do szczepien... 1 ciaza obumarla w 6tyg dostalam pokrzywki ( bralam duphaston femibion) w szpitalu odczulanie i poczulam bol brzucha jak na okres , poprosilam o usg i stwierdzono obumarcie... 2 ciaza puste jajo plodowe... wtedy nie bralam suplementow.. w Lodzi znalazlam lekarza zlecil badania , mam niskie bialko s mthfr obie hetero, biore Zaax, b12,choline,prenatal dha,folate swanaona,b6,wit D, magnez, clexane od pozytywnego testu, i teraz letrozol..

reklama
Do góry