reklama
@iveo przypuszczam że jest taka opcja, skoro ceny podane są też w złotówkach na tej stronie. Ten sklep nazywa się patpat - reklama wyświetliła mi się normalnie na Facebooku i parę osób ze znajomych widzę lubi to, więc sądzę, że można normalnie zamawiać. Ja tam się jeszcze nie wbijałam na tyle głęboko. Tylko czasami oglądam obrazki
Ja tam raz zamawialam ciuszki. Zbyt wielu nie bierzcie bo niektorych jakosc jest baaaardzo slaba az dziwnie wygladają.
@Destino sliczna pileczka sie robi:*
@nafoczka a masz wykkres? Moze owu byla pozniej i wiecej endometrium naroslo?
Buziaczki dla staraczek i brzuchatek:*
marshia
Fanka BB :)
@Destino @smerfik88 @maa821 no cudne Mój na ten moment naprawdę wygląda jak wzdęcie po przejedzeniu, a rano to nawet nie miałabym wam co focić.
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@maa821 piękny
@smerfik88 a ta czerwień! ślicznie wygladasz!
@marshia to tylko kwestia czasu z dnia na dzień urośnie nie będziesz wiedziała kiedy.
@smerfik88 a ta czerwień! ślicznie wygladasz!
@marshia to tylko kwestia czasu z dnia na dzień urośnie nie będziesz wiedziała kiedy.
@smerfik88 dlaczego wyglądasz jak modelka? Musiałaś się akurat pod moim zdjęciem pokazać ? pięknie wyglądasz!!
@maa821 hahaha Ale m ie rozbawilas .... do modelki mi daleko ale dzięki... Kochana który masz tydzień ?
@Porzeczka1234 czerwony był kolorem którego nienawidziłam.... coś mi się stało w ciazy i większość mojej garderoby to czerwień.... chyba mi energii brakowało ...Hehe
@Porzeczka1234 czerwony był kolorem którego nienawidziłam.... coś mi się stało w ciazy i większość mojej garderoby to czerwień.... chyba mi energii brakowało ...Hehe
Naprawdę wyglądasz pięknie. Zaczęłam dzisiaj 33tc@maa821 hahaha Ale m ie rozbawilas .... do modelki mi daleko ale dzięki... Kochana który masz tydzień ?
reklama
@maa821 i @smerfik88 no prosze jak slicznie!
Podziel się: