reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A jaki miałaś protokół w krk a jaki teraz?
W krk miałam długi. Tu najpierw krótki, teraz długi. Tylko inne dawki leków, no i inne leki (chociaż nie wiem czy oprócz nazwy się czymś różnią).
@Zzzzzz jestem u dyrektorki teraz. Jak dzisiaj brzuś? Oby tylko lepiej.
@Destino piękny, robi się pomalutku piłeczka :)
@nafoczka u mnie zawsze jak jest dłuższy cykl to i @ nie owija w bawełnę.
Dziewczyny poka poka więcej brzuchonków no i dziecki, niech oko nacieszymy :D

reklama
C
Narazie nie ma takiej potrzeby co do szczepien... 1 ciaza obumarla w 6tyg dostalam pokrzywki ( bralam duphaston femibion) w szpitalu odczulanie i poczulam bol brzucha jak na okres , poprosilam o usg i stwierdzono obumarcie... 2 ciaza puste jajo plodowe... wtedy nie bralam suplementow.. w Lodzi znalazlam lekarza zlecil badania , mam niskie bialko s mthfr obie hetero, biore Zaax, b12,choline,prenatal dha,folate swanaona,b6,wit D, magnez, clexane od pozytywnego testu, Teraz tylko zajść w ciąże i czekac na dzidzusia a kiedy idziesz na monitoring jajeczka ??

@Destino brzuś ♡

@Hope24 ja mialam lamette przez 5 dni 2x1 i u mnie cykl sie skrocil przy stymulacji ; po poronieniach 34 5 dni z ow w 18 , 20 dc i biochemiczne , w cyklu z lekami owulacja w 12dc i ciąża z beta w 14dpo 190 [emoji4] trzeba próbować kazdy organizm reaguje inaczej , powodzenia !

Ostatnia edycja:
@Destino brzuś ♡

@Hope24 ja mialam lamette przez 5 dni 2x1 i u mnie cykl sie skrocil przy stymulacji ; po poronieniach 34 5 dni z ow w 18 , 20 dc i biochemiczne , w cyklu z lekami owulacja w 12dc i ciąża z beta w 14dc 190 [emoji4] trzeba próbować kazdy organizm reaguje inaczej , powodzenia !

Moze bedzie dobrze...Wiara czyni cuda!

dzis pierwszy dzien immunosupresji! Pasnik przepisal mi 22 dni a wiec zaczynam! Mega mnie uspily te leki, tez tak macie?
Ja kiedyś brałam zestaw immunosupresyjny przez 3 tygodnie.... ale w trakcie ani po leczeniu nic mi nie dolegało. Jedyny problem miałam z equoral.... blehhh
Za powodzenie terapii [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@edloteh a u Ciebie jak? Nie odpoczywaj już tylko działaj :D Co tam w krzakach kiełkuje? :)
O porażce już pisałam [emoji14] teraz się winem raczę [emoji6] a w głowie coś tam kiełkuje.... a wiesz, ja już się stymulować nie będę. Także twoja kolej. I weź się trochę do roboty ;) i postrasz trochę te swoje jajka, żeby lepsze wylazły. I żeby już sobie nie robiły żartów. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ my tu potrzebujemy kochana dobrych wieści od ciebie [emoji8]

reklama
O porażce już pisałam [emoji14] teraz się winem raczę [emoji6] a w głowie coś tam kiełkuje.... a wiesz, ja już się stymulować nie będę. Także twoja kolej. I weź się trochę do roboty ;) i postrasz trochę te swoje jajka, żeby lepsze wylazły. I żeby już sobie nie robiły żartów. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ my tu potrzebujemy kochana dobrych wieści od ciebie [emoji8]
Kurde Pani kochana ja już nie wiem w co mam te jajca włożyć, żeby się ruszyły :) Jak miałam urlop w lipcu to im było źle, jak teraz dymam półtora etatu to też im sie nie chce, no zaparły się dziady.
No właśnie miałam na myśli to co tam w główce siedzi, ale widocznie musi jeszcze dojrzeć. Trzymam kciuki :) Też chlape wino, a co ;)

Do góry