reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A jaki miałaś protokół w krk a jaki teraz?
W krk miałam długi. Tu najpierw krótki, teraz długi. Tylko inne dawki leków, no i inne leki (chociaż nie wiem czy oprócz nazwy się czymś różnią).
@Zzzzzz jestem u dyrektorki teraz. Jak dzisiaj brzuś? Oby tylko lepiej.
@Destino piękny, robi się pomalutku piłeczka :)
@nafoczka u mnie zawsze jak jest dłuższy cykl to i @ nie owija w bawełnę.
Dziewczyny poka poka więcej brzuchonków no i dziecki, niech oko nacieszymy :D

reklama
C
Narazie nie ma takiej potrzeby co do szczepien... 1 ciaza obumarla w 6tyg dostalam pokrzywki ( bralam duphaston femibion) w szpitalu odczulanie i poczulam bol brzucha jak na okres , poprosilam o usg i stwierdzono obumarcie... 2 ciaza puste jajo plodowe... wtedy nie bralam suplementow.. w Lodzi znalazlam lekarza zlecil badania , mam niskie bialko s mthfr obie hetero, biore Zaax, b12,choline,prenatal dha,folate swanaona,b6,wit D, magnez, clexane od pozytywnego testu, Teraz tylko zajść w ciąże i czekac na dzidzusia a kiedy idziesz na monitoring jajeczka ??

@Destino brzuś ♡

@Hope24 ja mialam lamette przez 5 dni 2x1 i u mnie cykl sie skrocil przy stymulacji ; po poronieniach 34 5 dni z ow w 18 , 20 dc i biochemiczne , w cyklu z lekami owulacja w 12dc i ciąża z beta w 14dpo 190 [emoji4] trzeba próbować kazdy organizm reaguje inaczej , powodzenia !

Ostatnia edycja:
@Destino brzuś ♡

@Hope24 ja mialam lamette przez 5 dni 2x1 i u mnie cykl sie skrocil przy stymulacji ; po poronieniach 34 5 dni z ow w 18 , 20 dc i biochemiczne , w cyklu z lekami owulacja w 12dc i ciąża z beta w 14dc 190 [emoji4] trzeba próbować kazdy organizm reaguje inaczej , powodzenia !

Moze bedzie dobrze...Wiara czyni cuda!

dzis pierwszy dzien immunosupresji! Pasnik przepisal mi 22 dni a wiec zaczynam! Mega mnie uspily te leki, tez tak macie?
Ja kiedyś brałam zestaw immunosupresyjny przez 3 tygodnie.... ale w trakcie ani po leczeniu nic mi nie dolegało. Jedyny problem miałam z equoral.... blehhh
Za powodzenie terapii [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@edloteh a u Ciebie jak? Nie odpoczywaj już tylko działaj :D Co tam w krzakach kiełkuje? :)
O porażce już pisałam [emoji14] teraz się winem raczę [emoji6] a w głowie coś tam kiełkuje.... a wiesz, ja już się stymulować nie będę. Także twoja kolej. I weź się trochę do roboty ;) i postrasz trochę te swoje jajka, żeby lepsze wylazły. I żeby już sobie nie robiły żartów. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ my tu potrzebujemy kochana dobrych wieści od ciebie [emoji8]

reklama
O porażce już pisałam [emoji14] teraz się winem raczę [emoji6] a w głowie coś tam kiełkuje.... a wiesz, ja już się stymulować nie będę. Także twoja kolej. I weź się trochę do roboty ;) i postrasz trochę te swoje jajka, żeby lepsze wylazły. I żeby już sobie nie robiły żartów. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ my tu potrzebujemy kochana dobrych wieści od ciebie [emoji8]
Kurde Pani kochana ja już nie wiem w co mam te jajca włożyć, żeby się ruszyły :) Jak miałam urlop w lipcu to im było źle, jak teraz dymam półtora etatu to też im sie nie chce, no zaparły się dziady.
No właśnie miałam na myśli to co tam w główce siedzi, ale widocznie musi jeszcze dojrzeć. Trzymam kciuki :) Też chlape wino, a co ;)

Do góry