reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja kupiłam paski takie w okrągłym pudelku za 14.99 z allegro bo mi się wydawały bardziej profesjonalne niż te za 3 zł ale tak naprawdę to wszystko jedno chyba.
Sprawdzam od czasu do czasu głównie jak więcej wydzieliny.
Czy ten komplecik co pokazywałas jest z wysyłka do Polski?
@dżoasia nieustannie trzymam kciuki i wierzę że się uda!

reklama
@nafoczka - jedynym rozwiązaniem byłoby zrobienie szybkiej bety. Jeśli miałaś biochem, to beta hcg powinno jeszcze w krwi krążyć. U mnie po biochem krążyło jeszcze do 3 tyg. po... najwyżej zaś beta w tej ciąży urosła do 840, po czym zaczęła spadać.

@Zzzzz wspolczuje stresu ! Trzymaj sie i dawaj znac co zdecydowali
Na izbie doszukałam się ordynatora niestety nie miał czasu na ogledziny powiedzial ze przysle kogos do wyjecia krazka. Przyszedl inny lekarz ktory powiedzial ze lepiej go nie wyjmować tylko spróbować się do niego przyzwyczaić i leżeć. Po tej wycieczce boli bardzo ale zdecydowalam jeszcze pare dni sie przemęcze...

@Zzzzzz a jaki masz rozmiar tego krążka? Nie wiem czy dobrych spotykas ztych lekarzy bo on powienien być od poczatku prawie niewyczuwalny a na pewno nie powodować bólu!

@iveo przypuszczam że jest taka opcja, skoro ceny podane są też w złotówkach na tej stronie. Ten sklep nazywa się patpat - reklama wyświetliła mi się normalnie na Facebooku i parę osób ze znajomych widzę lubi to, więc sądzę, że można normalnie zamawiać. Ja tam się jeszcze nie wbijałam na tyle głęboko. Tylko czasami oglądam obrazki

@Zzzzzz to niby ten standartowy co 90 % pasuje. Pytanie czy jestes w tych 10 % czy zle załozony?
Nie masz takiego zwyklego gina zeby zapytac?
U Maliny zakladanie trwało 30 s i od razu go nie czułam

Właśnie mam wrażenie że każdy traktuje mnie jak wariatke i maja mnie w nosie. Wizytę u mojej gin mam w pon przyszły. Wysyłałam jej sms aby przyspieszyć wizyte ale nie odpisuje. Jeden lekarz mówi tak drugi co innego. Tez myślę ze powinnam miec chyba mniejszy. Kuzwa 170zl plus stres plus bol. Poczekam do czwartku jak mi nie przejdzie to zas pojade na izbe.

@smerfik88 narazie odpukac czysto

A tak wygladamy z rana, niestety moj brzuch jest rozciagniety po poprzedniej ciazy i szybko bylo widac
IMG_20180917_102958.jpg
IMG_20180917_103022.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_102958.jpg
    IMG_20180917_102958.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 334
  • IMG_20180917_103022.jpg
    IMG_20180917_103022.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 329
reklama
@Zzzzzz dlatego ja własnie chodze do osiedlowego zamiast wielkiego specjalisty gdzie sie dopchac i dodzwonic nie mozna - dobrze sie sprawdza do takich rzeczy jak wlasnie sprawdzania pessara czy nie ma infekcji itd
Ja bym tam do niej dzwoniła- nie powinnas tego czuc i juz

Do góry