reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka no teraz nie wiadomo. Ja tez miałam wcześniej takie długie cykle i potem obfite @. Czy to biochem czy po prostu endo tak naroslo nie wiadomo. Lepiej wyregulować cykl ziołkami bo z tych późnych owu zawsze miałam nieudana ciążę

Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was brala Letrozol w 2dc? Przez 5dni.. jakie efekty?
Czesc ja brałam te leki przez 3 cykle i narazie efektów nie ma mysle ze mnie przyblokowany szczepienia i Akofill . Teraz bede próbować bez Akofilu tylko stymulacja Letrazol
zobaczymy co bedzie dalej czas na zajście w ciąże mam do końca roku

Czesc ja brałam te leki przez 3 cykle i narazie efektów nie ma mysle ze mnie przyblokowany szczepienia i Akofill . Teraz bede próbować bez Akofilu tylko stymulacja Letrazol
zobaczymy co bedzie dalej czas na zajście w ciąże mam do końca roku

Aha.. zobacze co w 10dc wyjdzie na usg... tak pragniemy dzieciatka a tak ciezko jest...

Aha.. zobacze co w 10dc wyjdzie na usg... tak pragniemy dzieciatka a tak ciezko jest...
Kochana my tez pragniemy dzieciątka jestem po 3 stratach nie jest prosto ciglw cos jak nie szczepienia to potem badania trzeba czekac na wyniki między czasie badania KIR złe teraz stymulacja nieudolna monitoring jajko jest ale w ciazy nie jestem masakra nie mam juz pomysłu co by tu jeszcze zrobic trzeba czekac ✊✊✊

Ja tam wysokim estradiolem nigdy nie grzeszę, ale to są już jakieś jaja. W 5ds miałam całe 50. Coś tam rusza, ale znowu sie boje że będzie jak ostatnio - jak już ruszyły to były puste. Trudno, jakoś to będę musiała przetrawić :/ Tylko wqrwia mnie to, że nikt nie chce powtórzyć stymulacji z KRK, gdzie miałam full pięknych blastek. Każdy mądrzejszy :wściekła/y: Przyszłam do nich urzymać ciążę, a oni nawet jajec nie umieją wyhodować:o
Tobie cały czas kibicuję :*
A jaki miałaś protokół w krk a jaki teraz?

Kochana kiedy podchodziłaś do stymulacji nic nie mówiłaś?

@dżoasia kciuki kochana wierzę, że to będą piękne jajka mimo pesymistycznego nastawienia
Nie nie, to stara stymulacje opisywałam.

. A bertha chyba pisze o stymulacji z novum?
Dokładnie :)

Wiecie co, ja to sobie myślę że może biochem miałam bo cykle to moje juz od dawna są 27-28 dni. Ten był 33 w 32 zrobiłam test i albo był cień albo mi psycha siada bo go szukałam na sile. Ale nie to mnie zastanowiło tylko to ze teraz mam bardzo dużą @ jak nigdy i nie wiem czy tak mogło być czy mose byc duza bo tyle przenoszona? Jak znowu zacznę to widzę ze musze z obstawa leków

Spijcie smacznie pa

A masz zdjęcie cienia?

@dżoasia do du.... słabo wygląda ten estradiol :( mam nadzieje, że kolejny podgląd będzie lepszy i że pójdzie to w końcu do przodu [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Za wszystkie babeczki [emoji110]️ za nowe ciąże [emoji110]️ za staraczki [emoji110]️

reklama
Do góry