reklama
iveo
Fanka BB :)
marshia
Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was brala Letrozol w 2dc? Przez 5dni.. jakie efekty?
Letrozol czyli lamettę? Skutków obocznych brak, pechęrzyki rosły ładnie, ostatecznie u mnie zazwyczaj 2 dominujące.
Letrozol czyli lamettę? Skutków obocznych brak, pechęrzyki rosły ładnie, ostatecznie u mnie zazwyczaj 2 dominujące.
Letrozole Bluefish2,5mg , wzięłam dzisiaj 1 tabletkę i zobaczę w 10dc na usg jak sytuacja wygląda... a któraś zaszła po tym jak brała ten Letrozol?
Bunia10
Zaangażowana w BB
Czesc ja brałam te leki przez 3 cykle i narazie efektów nie ma mysle ze mnie przyblokowany szczepienia i Akofill . Teraz bede próbować bez Akofilu tylko stymulacja LetrazolHej dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was brala Letrozol w 2dc? Przez 5dni.. jakie efekty?
zobaczymy co bedzie dalej czas na zajście w ciąże mam do końca roku
Czesc ja brałam te leki przez 3 cykle i narazie efektów nie ma mysle ze mnie przyblokowany szczepienia i Akofill . Teraz bede próbować bez Akofilu tylko stymulacja Letrazol
zobaczymy co bedzie dalej czas na zajście w ciąże mam do końca roku
Aha.. zobacze co w 10dc wyjdzie na usg... tak pragniemy dzieciatka a tak ciezko jest...
Bunia10
Zaangażowana w BB
Kochana my tez pragniemy dzieciątka jestem po 3 stratach nie jest prosto ciglw cos jak nie szczepienia to potem badania trzeba czekac na wyniki między czasie badania KIR złe teraz stymulacja nieudolna monitoring jajko jest ale w ciazy nie jestem masakra nie mam juz pomysłu co by tu jeszcze zrobic trzeba czekacAha.. zobacze co w 10dc wyjdzie na usg... tak pragniemy dzieciatka a tak ciezko jest...
bertha
A jaki miałaś protokół w krk a jaki teraz?Ja tam wysokim estradiolem nigdy nie grzeszę, ale to są już jakieś jaja. W 5ds miałam całe 50. Coś tam rusza, ale znowu sie boje że będzie jak ostatnio - jak już ruszyły to były puste. Trudno, jakoś to będę musiała przetrawić :/ Tylko wqrwia mnie to, że nikt nie chce powtórzyć stymulacji z KRK, gdzie miałam full pięknych blastek. Każdy mądrzejszy Przyszłam do nich urzymać ciążę, a oni nawet jajec nie umieją wyhodować
Tobie cały czas kibicuję :*
Nie nie, to stara stymulacje opisywałam.Kochana kiedy podchodziłaś do stymulacji nic nie mówiłaś?
@dżoasia kciuki kochana wierzę, że to będą piękne jajka mimo pesymistycznego nastawienia
Dokładnie. A bertha chyba pisze o stymulacji z novum?
Wiecie co, ja to sobie myślę że może biochem miałam bo cykle to moje juz od dawna są 27-28 dni. Ten był 33 w 32 zrobiłam test i albo był cień albo mi psycha siada bo go szukałam na sile. Ale nie to mnie zastanowiło tylko to ze teraz mam bardzo dużą @ jak nigdy i nie wiem czy tak mogło być czy mose byc duza bo tyle przenoszona? Jak znowu zacznę to widzę ze musze z obstawa leków
Spijcie smacznie pa
A masz zdjęcie cienia?
edloteh
reklama
marshia
@Destino @Porzeczka1234 @iveo @magda1208 jak firma robi te papierki do badania czy wody płodowe się nie sączą? Widzę na necie, ze są różne, więc wolę sprawdzone. Jest jakiś czas od kiedy warto to badać? Czy po prostu jak więcej wydzieliny to doradza się wkładkę?
Podziel się: