reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, przepraszam Was ze znow zniknelam na troche ale po wakacjach nie moglam sie ogarnac i potem mialam problem z @, w koncu po 20 dniach brania lekow dostalam @ i dzis pierwszy dzien immunosupresji! Pasnik przepisal mi 22 dni a wiec zaczynam! Mega mnie uspily te leki, tez tak macie? Wlasnie sie zdrzemnelam, planuje zostac w domu nastepne trzy tygodnie bo jak tak bedzie to do roboty sie nie bede nadawac. Planuje kazdego dnia troche z domu popracowac :)

Trzymam za wszystkie z Was kciuki, przeczytalam ostatnie 10 dni na forum a wiec cos mi swita co u Was ale teraz bede juz na biezaco! Milego weekendu [emoji847]

reklama
@Porzeczka1234 dziękuję za pamięć :* Staram sie obudzić jajniki do roboty ale zaparły sie skubane i nie chcą puścić jaj. Dziś 8 dzien stymulacji, 13dc a estradiol jak na naturalnym cyklu - 150:/ czarno to widzę.

Kuzwa.. uparte jajniki :( trzymam kciuki żeby ruszyły... ja miałam 8ds estradiol 240 pg/ml i finalnie było 5 jaj dojrzałych i się zaplodnily wszystkie poprawnie.

Kuzwa.. uparte jajniki :( trzymam kciuki żeby ruszyły... ja miałam 8ds estradiol 240 pg/ml i finalnie było 5 jaj dojrzałych i się zaplodnily wszystkie poprawnie.
Ja tam wysokim estradiolem nigdy nie grzeszę, ale to są już jakieś jaja. W 5ds miałam całe 50. Coś tam rusza, ale znowu sie boje że będzie jak ostatnio - jak już ruszyły to były puste. Trudno, jakoś to będę musiała przetrawić :/ Tylko wqrwia mnie to, że nikt nie chce powtórzyć stymulacji z KRK, gdzie miałam full pięknych blastek. Każdy mądrzejszy :wściekła/y: Przyszłam do nich urzymać ciążę, a oni nawet jajec nie umieją wyhodować:o
Tobie cały czas kibicuję :*

Porzeczusiu kochana, ja nie mam pesymistycznego nastawienia tylko denerwuje mnie to, że przychodze do nich z gotowcem, mówię jaki protokół, leki i dawki miałam, jakie były rezultaty i prosze tylko o pomoc w utrzymaniu ciąży. A zamiast to powtórzyć i robić to, co zostało do zrobienia, oni pieprzą sprawę na samym początku i to już drugi raz. Pierwsze dni stymulacji są kluczowe. Ostatnio bardzo boleśnie się o tym przekonałam. A bertha chyba pisze o stymulacji z novum?

Porzeczusiu kochana, ja nie mam pesymistycznego nastawienia tylko denerwuje mnie to, że przychodze do nich z gotowcem, mówię jaki protokół, leki i dawki miałam, jakie były rezultaty i prosze tylko o pomoc w utrzymaniu ciąży. A zamiast to powtórzyć i robić to, co zostało do zrobienia, oni pieprzą sprawę na samym początku i to już drugi raz. Pierwsze dni stymulacji są kluczowe. Ostatnio bardzo boleśnie się o tym przekonałam. A bertha chyba pisze o stymulacji z novum?
Tak wiem o co Ci chodzi może źle napisałam rozumiem twoje zdenerwowanie ja nie mówię że to dobra czy zła klinika bo ja nigdy in vitro nie robiłam nie musiałam i mogę tyle dobrego powiedzieć że zawsze zapłaciłam i miałam a dodatkowo miałam tam G.. która słuchała Maliny swoje dodatkowo robiła i udało mi się donosić Zosię

@Zzzzzz w Krk już byłam i straciłam z nimi 3 ciąże, w tym jedną bliźniaczą. Bardzo długa historia, rzez którą straciłam do nich zaufanie :oops:
Jak brzusio? Przeszły bóle?

Wiecie co, ja to sobie myślę że może biochem miałam bo cykle to moje juz od dawna są 27-28 dni. Ten był 33 w 32 zrobiłam test i albo był cień albo mi psycha siada bo go szukałam na sile. Ale nie to mnie zastanowiło tylko to ze teraz mam bardzo dużą @ jak nigdy i nie wiem czy tak mogło być czy mose byc duza bo tyle przenoszona? Jak znowu zacznę to widzę ze musze z obstawa leków

Spijcie smacznie pa

reklama
@dżoasia nie wiem co doradzic bo nie znam sie na klinikach :( ja lubie dr G tylko mam wrażenie ze ona mnie nie zabardzo, nie odpisala mi wczoraj na sms. Ona prowadzi u Ciebie ta procedure czy kots inny? brzucho pobolewa
@nafoczka teraz trudno bedzie to zweryfikować. <przytulam>

Do góry