reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 - a zwykle z ciekawości jakie mialas cykle, ilu dniowe? Wiesz kiedy mialas dokładnie owu w tym cyklu, w ktorym sie udało? :) Staralas sie teraz naturalnie czy ze stymulacja?

@roki_1991 - Trzymam zatem kochana ogromne kciuki... Badz dobrej mysli!!![emoji8] Ja przechodziłam to w czerwcu wiec rozumiem doskonale... Niemniej u mnie skończyła sie historia w 5+6 dokładnie... ale progesteron nie był u mnie wyznacznikiem. Badałam 3 razy i za pierwszym miałam 21, za drugim 17 i zaczelam sie denerwować, ze spada, ale za 3 razem wzrosł i wyszedl prawie 20 wiec to nie był powod. Ja bralam ostatecznie 4x1 Duphaston. Bez luteiny. Ale ciaza była biochemiczna, co pewnie juz wiesz... I progesteron wyszedl za 3 razem wyższy mimo, ze beta juz spadała...

@roki_1991 kciuki za wizytę :)

@Marthi zawsze miałam cykle 33 dniowe Ale później zrobiły się takie pod 40 dni , okres miałam 3 maja, owulacje miałam prawdopodobnie 26 maja czyli w 23 dni cyklu miałam owulacje... wszystko naturalnie , pierwszy cykl starań ...

@Auri_a encorton 20 mg , potem 10 , teraz 5 i koniec

@marshia słońce u mnie nic nowego, będziemy podchodzić do drugiej iui i nie wiem co dalej jak sie nie uda chyba passuje......kurka po co mi te szczepienia były, jeszcze jak @burczuś napisała o możliwych skutkach ubocznych to jestem w szoku:baffled: ciesze się z waszych bąbelków i podczytuje was z "krzaków" jak mam czas. Moja córcia już nie pyta o rodzeństwo bo chyba już wie że marne szanse choć widać że jej przykro...mąż to już sie poddaje ja go jeszcze trochę ciągnę ale tez się wypalam:-(

Dziewczynki a do wszystkich takie pytanie - chciałam się zaszczepić przeciw grypie w tym sezonie czyli zaraz , czy to nie koliduje ze szczepieniami limfocytami > @magda1208 może byś zapytała Malinę????

@Auri_a to kiedy rozwiązanie?????
@burczuś kciuki za dobry plan i szybkie zaskoczenie :-)
@edloteh a jak u ciebie?? miałaś mieć transfer i co??? nic nie piszesz ?
@roki_1991 kciuki za dzisiejsza wizytę będzie dobrze, najwyżej dostaniesz jeszcze w zastrzykach progesteron, bądź dobrej myśli.

@smerfik88 - no to cykle podobne jak do moje, ja mam zwykle 35 dni (wtedy owu zwykle 18-19 dc), a raz na +/- 3 miesiące zdarza się 33 dniowy cykl. Do 40 jeszcze nie doszlam ;) A dlaczego brałaś aż 20 mg encortonu? Co było do tego wskazaniem, jakbyś mogła rozwinąć? :*

reklama
Do góry