reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
A bylas u lekarza?A u mnie żeby nie było zbyt miło... Progesteron 15.59 a biorę luteine podjęzykową 2x3 także coś czuję że znowu dupa
iveo
@marshia u mnie termin na 28.11 jak będzie cesarka to jakoś wcześniej robią
@roki_1991 to moze zastrzyk trzeba podać kiedyu wizyta?
@roki_1991 to moze zastrzyk trzeba podać kiedyu wizyta?
dżoasia
@smerfik88 gratuluję dziedzica
@roki_1991 nie wiem jak się to ma do naturalnych ciąż i cykli ale przy ivf jak progesteron jest ok 12 to już jest git. Jak Cię brzuch nie boli, nie masz plamień i innych jazd to myślę, że nie jest źle. Zastrzyk to np prolutex. Trzymam kciuki za jutro
Doczytałam też, że jutro @magda1208 wizytuje - mega kciuki za księżniczkę
Pozdrawiam wszystkie cieplutko
U mnie dziś spiżowa rocznica ślubu. Wciąż sami, ehh
Ale za to jutro pierwszy podgląd jajec więc i dla mnie nieśmiało proszę o jakiegoś kciuczka
@roki_1991 nie wiem jak się to ma do naturalnych ciąż i cykli ale przy ivf jak progesteron jest ok 12 to już jest git. Jak Cię brzuch nie boli, nie masz plamień i innych jazd to myślę, że nie jest źle. Zastrzyk to np prolutex. Trzymam kciuki za jutro
Doczytałam też, że jutro @magda1208 wizytuje - mega kciuki za księżniczkę
Pozdrawiam wszystkie cieplutko
U mnie dziś spiżowa rocznica ślubu. Wciąż sami, ehh
Ale za to jutro pierwszy podgląd jajec więc i dla mnie nieśmiało proszę o jakiegoś kciuczka
Może nie jestem tu zbyt znana, ale jeszcze ja termin z OM na 12 listopada, ale czuje, ze to będzie przełom października/listopada.Czy z tego watku ktos jeszcze zamyka ten rok czy ja na ostatek zostalam ? Tyle mi wiadomo ze teraz Auri na dniach potem Iveo i Magda
;*
Zaczęłam ogarniać wyprawkę
roki_1991
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Wizyta już jutro także wszystko się okaże jak to będzie.
@dżoasia jak robiłam dwa tyg temu to było 31.79 także spadek bardzo duży. I choć wiem że on jest wytwarzany skokowo, to martwi mnie aż tak duży spadek. Zobaczymy, może jutro zdarzy się cud
Trzymam kciuki za twoje jajca
@dżoasia jak robiłam dwa tyg temu to było 31.79 także spadek bardzo duży. I choć wiem że on jest wytwarzany skokowo, to martwi mnie aż tak duży spadek. Zobaczymy, może jutro zdarzy się cud
Trzymam kciuki za twoje jajca
reklama
Zzzzzz
Taaak trzymam kciuki za @dżoasia @roki_1991 @magda1208 oraz wszystkie dziewczyny, ktore rodzą w tym roku
Podziel się: