reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 gratuluję dziedzica :D
@roki_1991 nie wiem jak się to ma do naturalnych ciąż i cykli ale przy ivf jak progesteron jest ok 12 to już jest git. Jak Cię brzuch nie boli, nie masz plamień i innych jazd to myślę, że nie jest źle. Zastrzyk to np prolutex. Trzymam kciuki za jutro
Doczytałam też, że jutro @magda1208 wizytuje - mega kciuki za księżniczkę :)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko :)
U mnie dziś spiżowa rocznica ślubu. Wciąż sami, ehh
Ale za to jutro pierwszy podgląd jajec więc i dla mnie nieśmiało proszę o jakiegoś kciuczka :)

Czy z tego watku ktos jeszcze zamyka ten rok czy ja na ostatek zostalam ? Tyle mi wiadomo ze teraz Auri na dniach potem Iveo i Magda
;*
Może nie jestem tu zbyt znana, ale jeszcze ja:) termin z OM na 12 listopada, ale czuje, ze to będzie przełom października/listopada.
Zaczęłam ogarniać wyprawkę

Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Wizyta już jutro także wszystko się okaże jak to będzie.
@dżoasia jak robiłam dwa tyg temu to było 31.79 także spadek bardzo duży. I choć wiem że on jest wytwarzany skokowo, to martwi mnie aż tak duży spadek. Zobaczymy, może jutro zdarzy się cud ;)
Trzymam kciuki za twoje jajca ;)

reklama
Do góry