Marthi
Fanka BB :)
Chciałam właśnie napisać, że z tego co pamiętam to @marzycielka81 ma dziś wizytę w sprawie Invitro. Kciuki! Daj znać co tam Wam powiedzą!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@zzzzz czyli kiedy zapadnie decyzja o szwie ? Nigdy nie interesowałam się kiedy zakłada się taki szew w jakich przypadkach ?
@iveo i Jak długo się to łożysko podnosilo ? Mi pani doktor kazała się tym nie martwić póki co ...
@Destino ciężko się rozkoszować bo strach cały czas towarzyszy
@burczuś dziękuję następny cykl należy do was ?
@bertha dziękuję bardzo
@marshia trzymaj kciuki mocno cały czas.... kochana A Ty Jak po wizycie bo też miałaś wczoraj ?
@Marthi nie bylam, znalazlam u siebie u ginekologa i immunologa l. Kazdy potwierdza , ze u mnie problem raczej z szyjka lub to byla infekcja , ktorej na szczescie juz nie ma. Heparyne mam juz wypisana, w zwiazku z mutacjami + biore metyle.@burczuś - Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że ten doktorek rozwiąże Wasz problem i ruszycie do przodu;* U mnie po staremu
@smerfik88 - gratuluję Synka! Który to już dokładnie tc?
@roki_1991 - w związku z tym progesteronem zapytaj gina o zastrzyk z Prolutexu. Powinno pomóc;* a co do badania progesteronu to sama wiesz, że jest on wytwarzany skokowo, więc 2 tyg temu mógłbyć w tej najwyższej formie, a wczoraj w tej najniższej... kto wie. Musiałabyś 3 dni pod rząd badać o tej samej godzinie by mieć możliwość wyciągnięcia średniej z tego progesteronu. Który u Ciebie tc? Serduszko już widziałaś?
@Oczekujaca123 - Byłaś u Paśnika w końcu?
@dżoasia - kciuki za podglądanie!
A to nie tak, ze nawet jak szyjka dluga i twarda to profilaktycznie po przejsciach i tak szew zakladaja ? Tak myslalam, ze to ta cala profilaktyka i zakaldanie szwu na tzw "zimno". Zreszta skoro nie ma potrzeby to moze z krazkiem spróbują. Lepiej w tym szpitalu na swionach?Nie kwalifikuje sie na szew bo szyjka twarda i długa.
Wczoraj mialam robiony posiew i bolalo. Okazalo sie dzis ze Pani doktor zle go pobrala wiec dzis czeka mnie powtórka. Rano wstałam i zobaczylam ze majtki mam dużo bardziej mokre niż zazwyczaj. Postawilam szpital na nogi, pani pielegniarka dala mi patyczki z ph. Zrobilam 1 wymaz- czysto, zdobilam drugi- czysto. Pomazalam majty i sie zabarwily na szaro :O od razu poszlam do lekarki. Niby mnie zbadala i jest ok. Pocieszam sie ze te dwa wymazy były czyste. Moze majtki mają inne pH. Ojojoj tak to juz jest z ta moja niespokojna glowa.
@Oczekujaca123 do konca tygodnia na swionach. Później bede sie stsrala o ten krazek.
@Marthi pierwsze slysze o tym leku :O
A to nie tak, ze nawet jak szyjka dluga i twarda to profilaktycznie po przejsciach i tak szew zakladaja ? Tak myslalam, ze to ta cala profilaktyka i zakaldanie szwu na tzw "zimno". Zreszta skoro nie ma potrzeby to moze z krazkiem spróbują. Lepiej w tym szpitalu na swionach?
Tak, tak będę się o krążek starać. Wiesz ja mam skurcze i twardnienia a lekarz powiedział, że to może jeszcze zwiekszyc częstotliwość.
Jeżeli chodzi o szpital to zostal mi do przetestowania ten w Zabrzu o nim slyszalam dobre opinie. Mam nadzieje ze przed porodem nie bede miala okazji do tego testowania.