reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz a Ty masz już ten szew?
@smerfik88 wiesz :* :* :* cały czas kciuki i myślami z Tobà
@mała79 dawno Cię nie było?????
@ovli22 jak stymulacje działają? @burczuś czyli za 2,5 tygodnia będzie może fajny plan :) No chyba, ze wczesniej jakaś niespodziewana niespodzianka?
@nafoczka a Ty testujesz czy prace wstrzymane przez ten rezonans?
@Totois30 @roxie123 @iveo[/USER] na kiedy Wy macie terminy? Bo @magda1208 na grudzień.
Ja czekam na bieg wydarzeń :)

Jestem dziś zadowolona bo udało mi się załatwić dla Karolka zajęcia integracyjne oraz drugie z integracji sensorycznej z psychologiem w szkole :) 2 godzinki tygodniowo to wystarczająco a nie obciąża :)

@roki_1991 mocno trzymam kciuki!

@smerfik88 super ♡

reklama
@roki_1991 nazwy nie znam może ten o czym pisze @Zzzzzz - trzeba walnac konkretną dawkę progesteronu jak jest mały a z zastrzyku najszybciej
Ale i doustnie dziewczyny biorą 600 mg
@dżoasia razcej lekarze oczekują progesteronu ok 30
@maa821 ja też zaczynam a siły mnie opuściły i chce to wszystko szybko pokupować
@marshia jak cesarka to chyba robią wcześniej ale by było faktycznie :)

@roki_1991 wiem,że u Ciebie teraz panika. Jednak zaciskam kciuki moooocno!
@Zzzz wlasnie dzis myslalam o tym Twoim szwie.. eh dobrze ze obserwuja a nie zakładają w ciemno, ale stres masz. W ktorym szpitalu teraz jestes ?
Trzymaj sie i dawaj znac co i jak ;)

@basiawol ja tez zaczynam starania od kolejnego cyklu... zobaczymy co nam z tego wyjdzie . Trzymam kciuki ;* no a poki co to zdrowiej !

@dzoasia kciuki zaciśnięte ! ;*

W zwiazku z plamieniami i tymi bolami brzucha o ktorych Wam pisalam ostatnio, bylam dzis u ginekologa ( nie swojego , mam w pakiecie luxmed) Potwierdził, ze byla owu, ze jest ciałko zolte, ze macica wyglada dobrze, szyjka mimo połowy cyklu jest dluga i skierowana do kosci krzyzowej (podobno to dobrze swiadczy, bo gorzej gdyby juz przed ciaza byla slaba, krotka ). Stwierdził, ze cialo w 100% gotowe na ciaze. Poczekać na kolejna @ i dzialac...
Plamienia i bol w czasie owulacji okreslil jako normalny i wrecz pożądany objaw, bo to oznacza, ze cos sie dzieje i jest ok [emoji21]

@zzzzz czyli kiedy zapadnie decyzja o szwie ? Nigdy nie interesowałam się kiedy zakłada się taki szew w jakich przypadkach ?

@iveo i Jak długo się to łożysko podnosilo ? Mi pani doktor kazała się tym nie martwić póki co ...

@Destino ciężko się rozkoszować bo strach cały czas towarzyszy ;)

@burczuś dziękuję;) następny cykl należy do was ?

@bertha dziękuję bardzo ;)
@marshia trzymaj kciuki mocno cały czas.... kochana A Ty Jak po wizycie bo też miałaś wczoraj ?

@burczuś - Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że ten doktorek rozwiąże Wasz problem i ruszycie do przodu;* U mnie po staremu:)

@smerfik88 - gratuluję Synka! Który to już dokładnie tc?

@roki_1991 - w związku z tym progesteronem zapytaj gina o zastrzyk z Prolutexu. Powinno pomóc;* a co do badania progesteronu to sama wiesz, że jest on wytwarzany skokowo, więc 2 tyg temu mógłbyć w tej najwyższej formie, a wczoraj w tej najniższej... kto wie. Musiałabyś 3 dni pod rząd badać o tej samej godzinie by mieć możliwość wyciągnięcia średniej z tego progesteronu. Który u Ciebie tc? Serduszko już widziałaś?

@Oczekujaca123 - Byłaś u Paśnika w końcu?

@dżoasia - kciuki za podglądanie!

reklama
Do góry