reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz a Ty masz już ten szew?
@smerfik88 wiesz :* :* :* cały czas kciuki i myślami z Tobà
@mała79 dawno Cię nie było?????
@ovli22 jak stymulacje działają? @burczuś czyli za 2,5 tygodnia będzie może fajny plan :) No chyba, ze wczesniej jakaś niespodziewana niespodzianka?
@nafoczka a Ty testujesz czy prace wstrzymane przez ten rezonans?
@Totois30 @roxie123 @iveo[/USER] na kiedy Wy macie terminy? Bo @magda1208 na grudzień.
Ja czekam na bieg wydarzeń :)

Jestem dziś zadowolona bo udało mi się załatwić dla Karolka zajęcia integracyjne oraz drugie z integracji sensorycznej z psychologiem w szkole :) 2 godzinki tygodniowo to wystarczająco a nie obciąża :)

@roki_1991 mocno trzymam kciuki!

@smerfik88 super ♡

reklama
@roki_1991 nazwy nie znam może ten o czym pisze @Zzzzzz - trzeba walnac konkretną dawkę progesteronu jak jest mały a z zastrzyku najszybciej
Ale i doustnie dziewczyny biorą 600 mg
@dżoasia razcej lekarze oczekują progesteronu ok 30
@maa821 ja też zaczynam a siły mnie opuściły i chce to wszystko szybko pokupować
@marshia jak cesarka to chyba robią wcześniej ale by było faktycznie :)

@roki_1991 wiem,że u Ciebie teraz panika. Jednak zaciskam kciuki moooocno!
@Zzzz wlasnie dzis myslalam o tym Twoim szwie.. eh dobrze ze obserwuja a nie zakładają w ciemno, ale stres masz. W ktorym szpitalu teraz jestes ?
Trzymaj sie i dawaj znac co i jak ;)

@basiawol ja tez zaczynam starania od kolejnego cyklu... zobaczymy co nam z tego wyjdzie . Trzymam kciuki ;* no a poki co to zdrowiej !

@dzoasia kciuki zaciśnięte ! ;*

W zwiazku z plamieniami i tymi bolami brzucha o ktorych Wam pisalam ostatnio, bylam dzis u ginekologa ( nie swojego , mam w pakiecie luxmed) Potwierdził, ze byla owu, ze jest ciałko zolte, ze macica wyglada dobrze, szyjka mimo połowy cyklu jest dluga i skierowana do kosci krzyzowej (podobno to dobrze swiadczy, bo gorzej gdyby juz przed ciaza byla slaba, krotka ). Stwierdził, ze cialo w 100% gotowe na ciaze. Poczekać na kolejna @ i dzialac...
Plamienia i bol w czasie owulacji okreslil jako normalny i wrecz pożądany objaw, bo to oznacza, ze cos sie dzieje i jest ok [emoji21]

@zzzzz czyli kiedy zapadnie decyzja o szwie ? Nigdy nie interesowałam się kiedy zakłada się taki szew w jakich przypadkach ?

@iveo i Jak długo się to łożysko podnosilo ? Mi pani doktor kazała się tym nie martwić póki co ...

@Destino ciężko się rozkoszować bo strach cały czas towarzyszy ;)

@burczuś dziękuję;) następny cykl należy do was ?

@bertha dziękuję bardzo ;)
@marshia trzymaj kciuki mocno cały czas.... kochana A Ty Jak po wizycie bo też miałaś wczoraj ?

@burczuś - Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że ten doktorek rozwiąże Wasz problem i ruszycie do przodu;* U mnie po staremu:)

@smerfik88 - gratuluję Synka! Który to już dokładnie tc?

@roki_1991 - w związku z tym progesteronem zapytaj gina o zastrzyk z Prolutexu. Powinno pomóc;* a co do badania progesteronu to sama wiesz, że jest on wytwarzany skokowo, więc 2 tyg temu mógłbyć w tej najwyższej formie, a wczoraj w tej najniższej... kto wie. Musiałabyś 3 dni pod rząd badać o tej samej godzinie by mieć możliwość wyciągnięcia średniej z tego progesteronu. Który u Ciebie tc? Serduszko już widziałaś?

@Oczekujaca123 - Byłaś u Paśnika w końcu?

@dżoasia - kciuki za podglądanie!

reklama
Do góry