reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 - a zwykle z ciekawości jakie mialas cykle, ilu dniowe? Wiesz kiedy mialas dokładnie owu w tym cyklu, w ktorym sie udało? :) Staralas sie teraz naturalnie czy ze stymulacja?

@roki_1991 - Trzymam zatem kochana ogromne kciuki... Badz dobrej mysli!!![emoji8] Ja przechodziłam to w czerwcu wiec rozumiem doskonale... Niemniej u mnie skończyła sie historia w 5+6 dokładnie... ale progesteron nie był u mnie wyznacznikiem. Badałam 3 razy i za pierwszym miałam 21, za drugim 17 i zaczelam sie denerwować, ze spada, ale za 3 razem wzrosł i wyszedl prawie 20 wiec to nie był powod. Ja bralam ostatecznie 4x1 Duphaston. Bez luteiny. Ale ciaza była biochemiczna, co pewnie juz wiesz... I progesteron wyszedl za 3 razem wyższy mimo, ze beta juz spadała...

@roki_1991 kciuki za wizytę :)

@Marthi zawsze miałam cykle 33 dniowe Ale później zrobiły się takie pod 40 dni , okres miałam 3 maja, owulacje miałam prawdopodobnie 26 maja czyli w 23 dni cyklu miałam owulacje... wszystko naturalnie , pierwszy cykl starań ...

@Auri_a encorton 20 mg , potem 10 , teraz 5 i koniec

@marshia słońce u mnie nic nowego, będziemy podchodzić do drugiej iui i nie wiem co dalej jak sie nie uda chyba passuje......kurka po co mi te szczepienia były, jeszcze jak @burczuś napisała o możliwych skutkach ubocznych to jestem w szoku:baffled: ciesze się z waszych bąbelków i podczytuje was z "krzaków" jak mam czas. Moja córcia już nie pyta o rodzeństwo bo chyba już wie że marne szanse choć widać że jej przykro...mąż to już sie poddaje ja go jeszcze trochę ciągnę ale tez się wypalam:-(

Dziewczynki a do wszystkich takie pytanie - chciałam się zaszczepić przeciw grypie w tym sezonie czyli zaraz , czy to nie koliduje ze szczepieniami limfocytami > @magda1208 może byś zapytała Malinę????

@Auri_a to kiedy rozwiązanie?????
@burczuś kciuki za dobry plan i szybkie zaskoczenie :-)
@edloteh a jak u ciebie?? miałaś mieć transfer i co??? nic nie piszesz ?
@roki_1991 kciuki za dzisiejsza wizytę będzie dobrze, najwyżej dostaniesz jeszcze w zastrzykach progesteron, bądź dobrej myśli.

@smerfik88 - no to cykle podobne jak do moje, ja mam zwykle 35 dni (wtedy owu zwykle 18-19 dc), a raz na +/- 3 miesiące zdarza się 33 dniowy cykl. Do 40 jeszcze nie doszlam ;) A dlaczego brałaś aż 20 mg encortonu? Co było do tego wskazaniem, jakbyś mogła rozwinąć? :*

reklama
Do góry