reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz ale taka homocysteina byla mimo diety? Kurcze nie wiem kasze przeciez sa w diecie o niskim indeksie chodzi mi np o gryczana jaglana. wiem ze mleko cukier i gluten odstawic no ciekawa ta twoja dieta

reklama
Ja o szczepieniach sądzę są skuteczne ale kontrowersyjne.
Nie znamy wpływu na nasz organizm chociaż Malina je robi chyba 20 lat i w dobie internetu coś by było słychać. Tak się pocieszam.
Natomiast jak ktoś się już za to zabral trzeba robić od a do z. Czyli dopiero po wynikach allo dobrych można się starać.
@dżoasia czy dr Ci pow żeby zbadać allo ponownie?
Dużo osób zaszczepi się u dr P 2-3 razy i po prostu się stara. Przy następnej stracie nie wiadomo czy allo nie wzrosło czy trzeba szukać innych przyczyn. I to takie bladzenie we mgle narazajace dziewczyny na niepotrzebny stres.

Ja o szczepieniach sądzę są skuteczne ale kontrowersyjne.
Nie znamy wpływu na nasz organizm chociaż Malina je robi chyba 20 lat i w dobie internetu coś by było słychać. Tak się pocieszam.
Natomiast jak ktoś się już za to zabral trzeba robić od a do z. Czyli dopiero po wynikach allo dobrych można się starać.
@dżoasia czy dr Ci pow żeby zbadać allo ponownie?
Dużo osób zaszczepi się u dr P 2-3 razy i po prostu się stara. Przy następnej stracie nie wiadomo czy allo nie wzrosło czy trzeba szukać innych przyczyn. I to takie bladzenie we mgle narazajace dziewczyny na niepotrzebny stres.
Iveo, nie pytalam, sam nie kazal, ale zbadam ;)

Któraś z Was pytała o mój zestaw metyli. W ciągu 30 dni spadło mi z 9 na 6 z hakiem.
6C9B7338-922F-4880-ACFE-CC60EDEC71A1.jpeg

Załączniki

• 6C9B7338-922F-4880-ACFE-CC60EDEC71A1.jpeg
    6C9B7338-922F-4880-ACFE-CC60EDEC71A1.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 439
Kurczę @edloteh patrz..... ciekawe, bo to się kłóci z naszym tokiem myślenia. Skomplikowane to dla mnie
2980AC82-8674-45F5-A595-3E98E2CC6F39.jpeg

Załączniki

• 2980AC82-8674-45F5-A595-3E98E2CC6F39.jpeg
    2980AC82-8674-45F5-A595-3E98E2CC6F39.jpeg
    114,2 KB · Wyświetleń: 390
reklama
Do góry