reklama
Beciiia-87
Fanka BB :)
Dziewczynki ach ostatnie zakupy, pakowanko i dzisiaj wyjeżdżamy nad morze tak się cieszę obiecuję się odezwać po powrocie
edloteh
@Beciiia-87 wyłącz te komórkę [emoji14] leć, baw się i odpoczywaj [emoji8] nie zapomnij o winie [emoji6]
Miłego weekendu wszystkim!
Ostatnia edycja:
Beciiia-87
@Beciiia-87 wyłącz te komórkę [emoji14] leć, baw się i odpoczywaj [emoji8] nie zapomnij o winie [emoji6]
Dzięki Kochana taki jest plan wyłącze internet w komórce ...plaza, morska bryza i.. Napierd*** deszczem tak romantycznie zapowiada się wyjazd
P. S ok dorzucę do zestawu winko
burczuś
@Beciiia-87 udanego wyjazdu ja jeszcze tydzień i też urlop Ale tym razem nie nasze morze
monikao777
Proponował. Niby miałam dostać po owulacji. Ale potem powiedział że poda dopiero jak bedzie pozytywna beta. Niestety beta wyszła ujemna. Nie wiem co teraz...@Marthi Przybycien wszystkim prawie z wczesnymi stratami wciska accofil. Niby niebezpieczne, bo to balansowanie na granicy granulocytow i może wywołać białaczkę. Ale robiąc ma bieżąco morfologię ma się to pod kontrolą. Z tego co zauważyłam pomaga na biochem, puste jaja jsk u @matylda23, @bea25ta chyba, Roxie.
Nuestety mi PAsnik zabronił, żeby nie obudzić SM .
@monikao777 mi jeszcze intra nie pomógł. Odkąd go biorę jeszcze w ciąży nie byłam. Accofilu Ci nie proponował?
monikao777
Kiedy dr podał ci accofil i metypred?@Kudi81 , ja miałam allo mlr 0%, nk ponad 50, zle kiry i nie zgodziłam się na szczepienia. Ciąża na sterydzie metypred 8 i accofil 0,3 co 5 dni. Też leczyłam się u dr Przybycienia. Jak Bóg da, za 8 dni zobaczę mój Cud.
reklama
olaa90
@monikao777 ja tez jestem pacjentką dr Przybycienia, tez mam zły wynik allo i się nie zdecydowałam na szvzepienia.. ile masz sterydu i jakie szanse daje Ci dr P?
Podziel się: