Jesli szwy zaczynaja Cie kłuć, swedziec itp to idz do poloznej, jesli wszystko się juz w miarę zroslo to moze je wyciagnac. Nie musisz czekac az sie same rozpuszcza. Ja mialam wyciagniete po około tygodniu, a same rozpuszczalyby się 6... Na poprawę laktacji polecam czestsze przystawianie bobasa[emoji4] u mnie zdzialalo cuda, zadne herbatki mi nic nie dawaly.Kochane moja córeczka jest cudowna tylko u mnie brak energi chyba dopiero że mnie wszystko wychodzi bolą mnie nogi kręgosłup jeszcze byłam nacinana pytanie jak dlugo rozpuszczają się szwy bo strasznie mnie ciągną i drugie pytanie co na poprawę laktacji sprawdzonego
reklama
Lewan
Fanka BB :)
@Zzzzzz szalona kobieto ja bardzo doceniam wymianę doświadczeń! Wiadomo świat nie jest czarno - biały ale tak trudno czasem podjąć decyzję.
@Porzeczka1234 wybieram się do pani Katarzyny Olszak. Po tej wizycie (koniec lipca), umówię się do pana M. i tak jak mówiłam, napiszę Ci co mi powiedział.
Póki co mam mętlik w głowie, gubię się w tych wszystkich naukowych terminach.
@Porzeczka1234 wybieram się do pani Katarzyny Olszak. Po tej wizycie (koniec lipca), umówię się do pana M. i tak jak mówiłam, napiszę Ci co mi powiedział.
Póki co mam mętlik w głowie, gubię się w tych wszystkich naukowych terminach.
Lewan
@bobasek1990 po pierwsze gratuluję córeczki. Moje doświadczenie mi mówi, że na laktację najlepiej wpływa poczucie własnej skuteczności - przeświadczenie, że jest się wystarczająco dobrą mamą, która nakarmi swoje dziecko. Taki maluszek na początku potrzebuje bardzo malutko mleka. Przystawiaj córeczkę jak często się da i uczcie się siebie nawzajem. Wszystko wymaga czasu i doświadczenia, ale ufaj też swojej intuicji. Trzymam za Was kciuki.
olaa90
@Porzeczka1234 dlaczego nie jesteś pewna co do naprawy organizmu? Jeśli dr Sacha daje 50-60 % po szczepieniach to nie odbieraj nam nadziei,proszę...bo ja w szczepienia na ten moment nie wierzę...
Porzeczka1234
Ja nie odbieram nikomu nadzieji. Dużo dużo czytałam zanim się na szczepienia zdecydowałam i mrl nie podnosi się jeśli prowadzimy zdrowy styl życia to tak nie działa. Ale życie to życie i nigdy tu nikomu nie napisałam , że jeśli nie będzie się szczepił to nie donosi ciąży. Przykładów jest tu wiele które się nie szczepily i ciążę donosiły. Nie wiem dlaczego uważasz, że odbieram komuś nadzieję@Porzeczka1234 dlaczego nie jesteś pewna co do naprawy organizmu? Jeśli dr Sacha daje 50-60 % po szczepieniach to nie odbieraj nam nadziei,proszę...bo ja w szczepienia na ten moment nie wierzę...
marshia
Tak drążę sobie ten temat mojego TNF. Ktora z Was ma stwierdzoną chorobę autoimmunologiczną? Typu RZS, łuszczycę, konkretnie zdiagnozowanego tocznia itp itd.
Napiszę w pon @do Paśnika, ale już teraz świerzbi mnie niewiedza i ciekawość jak to wyglada u kogoś kto ma coś więcej niż Hashi, cukrzyca itp.
Te z Was, które robiły CBA możecie wrzucić swoje wartości TNF i interfeonu gamma.
Napiszę w pon @do Paśnika, ale już teraz świerzbi mnie niewiedza i ciekawość jak to wyglada u kogoś kto ma coś więcej niż Hashi, cukrzyca itp.
Te z Was, które robiły CBA możecie wrzucić swoje wartości TNF i interfeonu gamma.
@bobasek1990 na laktację ważny sen, pamiętaj by jeść, dostawiaj dziecko jak najczęściej najlepiej nocą, bo wtedy prolaktyna jest najwyższa, tylko pilnuj aktywnegp ssania, pij dużo kompotu z jabłek, herbatki laktacyjne typu femal timer, piu latę, pro laktan. Po kilku dniach przyniosą efekt. A najważniejsze uwierz w siebie. Laktacja wymaga czasu. Uda ci się, zobaczysz
Porzeczka1234
@marshia ja też dziś poczytałam o tym TNF mhhh mądre te artykuły i do końca nie rozumiem wszystkiego ale na pewno wynik ma znaczenie . Jeśli kiedyś pojadę do Maliny na pewno podrążę temat. Napiszcie do Paśnika może on nam coś rozjaśniTak drążę sobie ten temat mojego TNF. Ktora z Was ma stwierdzoną chorobę autoimmunologiczną? Typu RZS, łuszczycę, konkretnie zdiagnozowanego tocznia itp itd.
basiawol
@Porzeczka1234 tak mi tlkumaczyl pasnik ze te przeciwciala maja mozliwosc same wzrastac do okreslonej granicy nie tylko w ciazy bo przeciez szczepienia to nie ciaza a wzrastaja. Mi tlumaczyl tak i tego sie trzymam
reklama
dżoasia
@marshia u mnie tnf w listopadzie zeszłego roku był ponad 7700, a choroby autoimmuno raczej żadnej nie mam... mam "tylko" pcos... ale to chyba nie powinno być przyczyną takiego wyniku... tarczyca u mnie jak najbardziej ok, tocznie itp też... nie wiem o co kaman
Co do allo mlr Paśnik twierdzi, że one spadają np przy infekcjach itp.
Co do allo mlr Paśnik twierdzi, że one spadają np przy infekcjach itp.
Podziel się: