reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz ale taka homocysteina byla mimo diety? Kurcze nie wiem kasze przeciez sa w diecie o niskim indeksie chodzi mi np o gryczana jaglana. wiem ze mleko cukier i gluten odstawic no ciekawa ta twoja dieta

reklama
Ja o szczepieniach sądzę są skuteczne ale kontrowersyjne.
Nie znamy wpływu na nasz organizm chociaż Malina je robi chyba 20 lat i w dobie internetu coś by było słychać. Tak się pocieszam.
Natomiast jak ktoś się już za to zabral trzeba robić od a do z. Czyli dopiero po wynikach allo dobrych można się starać.
@dżoasia czy dr Ci pow żeby zbadać allo ponownie?
Dużo osób zaszczepi się u dr P 2-3 razy i po prostu się stara. Przy następnej stracie nie wiadomo czy allo nie wzrosło czy trzeba szukać innych przyczyn. I to takie bladzenie we mgle narazajace dziewczyny na niepotrzebny stres.

Ja o szczepieniach sądzę są skuteczne ale kontrowersyjne.
Nie znamy wpływu na nasz organizm chociaż Malina je robi chyba 20 lat i w dobie internetu coś by było słychać. Tak się pocieszam.
Natomiast jak ktoś się już za to zabral trzeba robić od a do z. Czyli dopiero po wynikach allo dobrych można się starać.
@dżoasia czy dr Ci pow żeby zbadać allo ponownie?
Dużo osób zaszczepi się u dr P 2-3 razy i po prostu się stara. Przy następnej stracie nie wiadomo czy allo nie wzrosło czy trzeba szukać innych przyczyn. I to takie bladzenie we mgle narazajace dziewczyny na niepotrzebny stres.
Iveo, nie pytalam, sam nie kazal, ale zbadam ;)

Któraś z Was pytała o mój zestaw metyli. W ciągu 30 dni spadło mi z 9 na 6 z hakiem.
6C9B7338-922F-4880-ACFE-CC60EDEC71A1.jpeg

Załączniki

• 6C9B7338-922F-4880-ACFE-CC60EDEC71A1.jpeg
    6C9B7338-922F-4880-ACFE-CC60EDEC71A1.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 434
Kurczę @edloteh patrz..... ciekawe, bo to się kłóci z naszym tokiem myślenia. Skomplikowane to dla mnie
2980AC82-8674-45F5-A595-3E98E2CC6F39.jpeg

Załączniki

• 2980AC82-8674-45F5-A595-3E98E2CC6F39.jpeg
    2980AC82-8674-45F5-A595-3E98E2CC6F39.jpeg
    114,2 KB · Wyświetleń: 388
reklama
Do góry