reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Lewan dziekuje :-*

@Marthi przytulam. U mnie dwie siostry w ciazy takze wiem jaki to bol.

@Totois30 gratulacje

Czytalam posty ale w sumie nie znam sie na nk itd wiec sie nie wypowiadalam. Co u nas: wyglada na to, ze jednak dostane okres po 46 dniach i sama sobie kuku zrobilam gynoflorem bo on opoznia owulacje. Oczywiscie w ciaze nie zaszlam i juz w nia nie wierze. Gin z Luxmedu tak sie zna na wszystkim, ze uwaza ze progesteron bierze sie od 13 dc i nie blokuje owulacji. Przyszlo Shea 25. Czekam jeszcze na ziola ojca sroki. Pytanie tylko czy dhea musze odstawic w 15 dc skoro mam brac progesteron. Na ulotce pisze zeby nie laczyc z hormonami. Zastanawiam soe co z ahm.minely dwa tygodnie czy powtarzac juz i druga kwestia w jakim laboratorium.

reklama
@basiawol cieszę się, ze doświadczenia pozwoliły Ci znaleść w sobie siłę. W końcu to ona pozwala sięgać po swoje! Co do ig i fb - to masz rację. Często to tylko fasada.

@matylda23 powodzenia! Ja swoją cc wspominam dość dobrze. Byle do jutra!

@Hetice to bardzo trudne, co Cię spotyka. Pewnie budzi sto tysięcy różnych uczuć. Dobrze, ze jesteś w terapii i masz swoje miejsce tu na forum. Jeszcze Was nie znam za dobrze, ale bardzo kibicuję wszystkim kobietom w drodze do bycia mamą.

@Marthi mnie tez z trudnem przychodzi przyglądanie się jak innym ciąża kojarzy się tylko i wyłącznie ze stanem błogosławionym. Zwyczajnie zazdroszczę.

@Porzeczka1234 od 2012 roku jestem pacjentka lek Jacka Magnuckiego w Katowicach. Wczoraj Po odebraniu wyników immunofenotypu, dzwoniłam do niego i z rozmowy wywnioskowałam, ze szczepienia są robione u niego w klinice. 16 lipca idę do niego na wizytę i wszystkiego się dowiem, jak to wyglada.

@Marzycielka przykro mi, ze spotykamy się w takich okolicznościach. W którym dniu cyklu robiłaś AMH? Niby niektórzy twierdzą, ze nie ważny jest dzień, ale mój gin twardo stał na stanowisku, ze tylko 3 dc.

@Totois30 gratuluję!

Chciałam się umówić na konsultację do pana Wojciecha Sydor, w Katowicach w Gyncentrum albo w krk w SCM clinic a tu okazuje się, ze minimum 3 miesiące czekania :(

Dziewczyny jestem po wizycie u gin (nowej) wykryła 3cm torbiel. Mówi że to może blokować owu i zapłodnienie.. No i że będzie się kwalifikowala do usunięcia.. Co Wy na to?? Jestem jeszcze w szoku..

@Beciiia-87 ja kiedyś tez miałam wielkoluda, zszedł z miesiączką...

@Marthi kobietko z mojego rocznika, ja tez się już z „tym” chwile bujam :( i dla Nas zaświeci słońce. Ja mimo negatywnej bety, z nadzieja patrzę w przyszłość... podobno życie zaczyna się po 30-stce a potem i po 40-stce wiec tego się trzymajmy :D

Dziewczyny jestem po wizycie u gin (nowej) wykryła 3cm torbiel. Mówi że to może blokować owu i zapłodnienie.. No i że będzie się kwalifikowala do usunięcia.. Co Wy na to?? Jestem jeszcze w szoku..
Ja mam aktualnie dwie 4cm i mi powiedziano, ze usuwanie to ostatecznosc. Dostalam teraz tabletki antykoncepcyjne, zeby nie bylo owu i zeby torbiele mogly się wchlonac.

@iveo tak ja tez je brałam chyba nawet je jeszcze mam może teraz przeczytam ulotkę bo nawet nie wiem na co są ale łykałam jak na lekomana przystało. Fondi i Czajak i chyba Magda też miały ten lek.

@Lewan napisz mi coś więcej jak będziesz po wizycie ile szczepienia kosztują jakie badania ten lekarz robi i jakie leczenie ci zaproponował z góry dziękuję !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry