reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Lewan dziekuje :-*

@Marthi przytulam. U mnie dwie siostry w ciazy takze wiem jaki to bol.

@Totois30 gratulacje

Czytalam posty ale w sumie nie znam sie na nk itd wiec sie nie wypowiadalam. Co u nas: wyglada na to, ze jednak dostane okres po 46 dniach i sama sobie kuku zrobilam gynoflorem bo on opoznia owulacje. Oczywiscie w ciaze nie zaszlam i juz w nia nie wierze. Gin z Luxmedu tak sie zna na wszystkim, ze uwaza ze progesteron bierze sie od 13 dc i nie blokuje owulacji. Przyszlo Shea 25. Czekam jeszcze na ziola ojca sroki. Pytanie tylko czy dhea musze odstawic w 15 dc skoro mam brac progesteron. Na ulotce pisze zeby nie laczyc z hormonami. Zastanawiam soe co z ahm.minely dwa tygodnie czy powtarzac juz i druga kwestia w jakim laboratorium.

reklama
@basiawol cieszę się, ze doświadczenia pozwoliły Ci znaleść w sobie siłę. W końcu to ona pozwala sięgać po swoje! Co do ig i fb - to masz rację. Często to tylko fasada.

@matylda23 powodzenia! Ja swoją cc wspominam dość dobrze. Byle do jutra!

@Hetice to bardzo trudne, co Cię spotyka. Pewnie budzi sto tysięcy różnych uczuć. Dobrze, ze jesteś w terapii i masz swoje miejsce tu na forum. Jeszcze Was nie znam za dobrze, ale bardzo kibicuję wszystkim kobietom w drodze do bycia mamą.

@Marthi mnie tez z trudnem przychodzi przyglądanie się jak innym ciąża kojarzy się tylko i wyłącznie ze stanem błogosławionym. Zwyczajnie zazdroszczę.

@Porzeczka1234 od 2012 roku jestem pacjentka lek Jacka Magnuckiego w Katowicach. Wczoraj Po odebraniu wyników immunofenotypu, dzwoniłam do niego i z rozmowy wywnioskowałam, ze szczepienia są robione u niego w klinice. 16 lipca idę do niego na wizytę i wszystkiego się dowiem, jak to wyglada.

@Marzycielka przykro mi, ze spotykamy się w takich okolicznościach. W którym dniu cyklu robiłaś AMH? Niby niektórzy twierdzą, ze nie ważny jest dzień, ale mój gin twardo stał na stanowisku, ze tylko 3 dc.

@Totois30 gratuluję!

Chciałam się umówić na konsultację do pana Wojciecha Sydor, w Katowicach w Gyncentrum albo w krk w SCM clinic a tu okazuje się, ze minimum 3 miesiące czekania :(

Dziewczyny jestem po wizycie u gin (nowej) wykryła 3cm torbiel. Mówi że to może blokować owu i zapłodnienie.. No i że będzie się kwalifikowala do usunięcia.. Co Wy na to?? Jestem jeszcze w szoku..

@Beciiia-87 ja kiedyś tez miałam wielkoluda, zszedł z miesiączką...

@Marthi kobietko z mojego rocznika, ja tez się już z „tym” chwile bujam :( i dla Nas zaświeci słońce. Ja mimo negatywnej bety, z nadzieja patrzę w przyszłość... podobno życie zaczyna się po 30-stce a potem i po 40-stce wiec tego się trzymajmy :D

Dziewczyny jestem po wizycie u gin (nowej) wykryła 3cm torbiel. Mówi że to może blokować owu i zapłodnienie.. No i że będzie się kwalifikowala do usunięcia.. Co Wy na to?? Jestem jeszcze w szoku..
Ja mam aktualnie dwie 4cm i mi powiedziano, ze usuwanie to ostatecznosc. Dostalam teraz tabletki antykoncepcyjne, zeby nie bylo owu i zeby torbiele mogly się wchlonac.

@iveo tak ja tez je brałam chyba nawet je jeszcze mam może teraz przeczytam ulotkę bo nawet nie wiem na co są ale łykałam jak na lekomana przystało. Fondi i Czajak i chyba Magda też miały ten lek.

@Lewan napisz mi coś więcej jak będziesz po wizycie ile szczepienia kosztują jakie badania ten lekarz robi i jakie leczenie ci zaproponował z góry dziękuję !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry