reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka - tak przed krzywa na 7-14 dni odstawia sie glucko. A Ty nadal masz brac glucko? Zapomniałam o to dopytac doktorka czy to juz dożywotnio czy jak....

@basiawol - ja robię każde badania prywatnie, ale nawet na te prywatnie gin. dawał mi skierowanie (że muszę je wykonać).

@matylda23 - z tym czekaniem na czczo to faktycznie współczuje :( ja się czuje jak wrak, trzęsę się, mam wrażenie, że zemdleje jak nie zjem po 3-4 godzinach posiłku...
Trzymam kciuki za CC ;*

@Hatice - masz całkowitą rację. Ja walczę ponad 2 lata, w tym roku mam 28 lat - do dziś mi się nie chce wierzyć, że to spotkało właśnie mnie. Jaka byłam naiwna będąc w 1 ciąży, wiem tylko ja... A tu bach. Teraz już nie umiem zaufać lekarzowi, staram się jak mogę, ale jestem ciągle w tym samym punkcie. Obecnie też, od ostatniej biochem jestem w zawieszeniu. Myślałam, że u Paśnika zrobię od razu badania w tym czerwcu, ale nie mogłam. Potem czekanie na okres, teraz czekanie na odpowiednie dni by zrobić badania immuno, potem znowu czekanie na wizytę i plan leczenia, i tak w kółko... A dookoła mnie moje koleżanki co chwile rodzą nowe, zdrowiutkie, różowiutkie dzieci. Btw. wczoraj kolejna... wydzwaniała do mnie, jak nie mogłam odebrać, to nie wytrzymała, wysłała mi zdjęcie z usg 7 cm dziecka i podpisała "cześć ciocia"... Ci ludzie nie rozumieją naszego bólu. Ona częściowo zna moją historię i nijak nie umie się zachować. A mnie to boli, ale nie wymagam od nikogo łaski. Większość ciężarnych w mojej ekipie jest już "rozpakowana", została jeszcze jedna na dniach + parę co jest w 1-2 trymestrze... Może jak się wszystkie koleżanki rozpakują i już będą mamami, zejdzie mi trochę to ciśnienie, żal do świata itd. i nie będę musiała w końcu patrzeć na ich szczęśliwe zdjęcia na IG z brzuchem... :(
Marthi ja miałam od endo więcej nie kazała brać choć z ciekawości będziemy badać insulinę. Mnie osobiście FB czesto irytuje typu zdjęcie z prezydentem ;)

@Hatice @Marthi 5 lat starań w tym 2 straty leczenie u prof 7 miesięcy histeroskopia, laparoskopia, 2 razy hsg zaczęłam starania w wieku 27 lat urodziłam w wieku 32 lat warto mimo miliona łez wylanych, żalu do ludzi ,pseudo koleżanek, Boga i siebie samej. Doczekacie się walczcie na końcu jest piękna nagroda macierzyństwo .
@Hatice miałam 10 szczepień nim mrl wzrósł. Jak pisała @iveo byla tu dziewczyna ktorej nie wzrósł mrl ale ostatecznie zaszła w ciaze i urodziła zdrowa córeczkę @nafoczka pamiętasz nik?ps też kiszę ogóry :). Ps już @iveo napisała że to eneya

@burczuś wszystko to prawda racja itd tylko powiem jak nie chwalić polecać lekarza który urealnił moje wielkie marzenie macierzyństwa. Każda musi wybrać sam ja polecam polecam polecam. Ty pewnie też już wydałaś sporo tylko rozłożone w czasie. Niemniej nie ulega wątpliwości że doc Paśnik jest na pewno dobrym immunologiem jednym z lepszych w Polsce.

@Lewan witaj

Czy twój lekarz z Kato robi sam szczepienia czy kieruje gdzieś? Łódź, Kraków? Daj znać jeśli możesz

Dziewczyny któraś pisała o laboratorium śląskim że badają krzywą bez skierowania jaka jest cena ? Trzeba mieć glukozę swoją
Dajcie znać bo nie mogę sobie przypomnieć która o tym pisała
Tak enya :) a ja dziś porzeczki Porzeczus :*

A na to badanie allo mlr to zawsze trzeba pobrac krew ode mnie i od partnera?
razem :)

Jesteśmy po polowkowych:) maly ma prawie 300 gramow, szyjka 4 cm, wszystkie narzady ok:) mlody kopie jak szalony, buziaki i powodzenia:*
@matylda23 kciuki powodzenia jutro:)
Superasnie :)

reklama
@basiawol Popieram 100% : im więcej szczęścia w internecie, tym mniej w rzeczywistości !! :) już ja znam te typki. U mnie tez na instagramie bombardowanie idealnymi ciążami, porodami, formami poporodowymi, dziećmi bez kolek i w ogóle idealnym małżeństwem. Istna sielanka - yhym...

@marshia potwierdzam orgamentil.

@Beciiia87 ja mam teraz 3 torbiele i tez dostalam dupka nikt nie mowil o usuwaniu.

@Lewan w innych niz 3. Tylko ze ja ahm robilam juz dwa raz i w ciagu pol roku z 0.9 zrobilo sie 0.05. Ginekolog kazal powtprzyc w innym laboratorium. A Gynecentrum sama chetnie bym odwiedzila ale Katowice jednak daleko od Poznania. I wiesz wolalabym, zebysmy spotkaly sie w takich okolicznosciach jak za pierwszym razem.

@Beciiia-87 kochan ja mialam usuwana torbiel ale moja miala 8 cm i nie chciala peknac- byla to torbiel czynnosciowa mialam wtedy 22 lata ale po tym po pol roku bez problemu zaszlam przy okazji lekarz usunal stany zapalne .
@olaa90 o to to to co mowisz milosc na ig czy fb to w zyciu jej nie ma. Prawdziwa milosc sie chroni i pielegnuje wazna jest tylko dla was.nie licza sie lajki posty@dżoasia to bardzo dobrze jest taka wymiana zdan o to tutaj chodzi :)

reklama
Do góry