Hatice
Fanka BB :)
@Marthi bardzo dziękuje za wsparcie ja mam już 32 lata..... nie mam dziecka.... same straty... i każdy miesiąc kiedy muszę czekać na lekarza, bo a to urlop, a to remont mnie dobija. Mogłabym mieć już teraz spokojnie wizytę i szczepienie a muszę czekać. Od 28 roku życia czekam na dziecko i jestem zmęczona. Chodzę na terapie ale chyba nikt kto nie doświadczył problemów z płodnością, poronień nie zrozumie.... to forum to jedyne miejsce w którym są kobiety które rozumieją. Są gorsze i lepsze przypadki od mojego.... można pocieszyć kogoś i samemu zostać pocieszonym.
@Porzeczka1234 @iveo czy znacie przypadki żeby mlr po dwóch seriach ( ja mam po 4 szczepienia w serii) nie wzrosło w ogóle? Jestem taka załamana. Od stycznia czy lutego trwa leczenie i końca nie widać..... wiem ze trzeba być cierpliwym ale skąd ta cierpliwość brać.....
I tak jak mówicie uważam ze bez dobrego wyniki mlr nie warto ryzykować z zacgodzeniem w ciąże...
@Porzeczka1234 @iveo czy znacie przypadki żeby mlr po dwóch seriach ( ja mam po 4 szczepienia w serii) nie wzrosło w ogóle? Jestem taka załamana. Od stycznia czy lutego trwa leczenie i końca nie widać..... wiem ze trzeba być cierpliwym ale skąd ta cierpliwość brać.....
I tak jak mówicie uważam ze bez dobrego wyniki mlr nie warto ryzykować z zacgodzeniem w ciąże...