reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny wiecie moze co mogą oznaczać te wyniki? Ja sie kompletnie na tym nie znam...
Screenshot_20180704-121300_Chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180704-121300_Chrome.jpg
    Screenshot_20180704-121300_Chrome.jpg
    287,3 KB · Wyświetleń: 534
reklama
@mala79 kiszonki, do podmycia sie szare mydlo, a doustnie trivagin. Nie wiem jak dziala iladian, ale wiem, ze dziala trivagin

@Koralowa30 to czesc badania prenatalnego. To badanie plus usg daje wyniki prawdopodobienstwa wystapienia wad genetycznych u dziecka. Tylko w zestawie mowia cos wiecej (przynajmniej dla mnie).

@Destino usg genetyczne mam w piątek. W moich poprzednich ciazach nie dotarłam nigdy do etapu badan genetycznych dlatego jak zobaczyłam jakieś dodatnie wybiki to sie przestraszylam. Do piątku chyba oszaleje....

@Koralowa30 do prenatalnych by dobrz wyliczyc trzeba dodac kilka wartosci. Miedzy innymi te, co masz, do tego przeziernosc karkowa, obecnosc kosci nosowej i takie tam. Uspokoj sie bo stresujesz niepotrzebnie dziecko. Bedzie dobrze tak trzeba myslec

No i stalo sie docent zlecił mi szczepienia, prawie się u niego popłakałam, jak jechalam na wizyte to sobie powtarzała że damdrade ze wszystkim tylko nie szczepienia, Mo i masz klamka zapadła. Poprosiłam jeszcze lekarza o oststnia szansę i zlecil encorton intralupid i heparyne. Mam próbować 2 cykle później on nie wifzi nic innego jak szczepienia. Nie wiem o co dokladnie chodzi ale mój organizm nie wytwarza przeciwciał blokujący cokolwiek by totnie znaczylo. Załączam moje wyniki na podstawie których padła taka ocena, może komuś to pomoze ww interpretacji własnych albo przy takich wynika ma zlecone inne leczenie. Jestem załamana. OkOnie wiem jak załączyć zdjęcie więc test LCT 0.10 P. Ciała przeciw jądrowe ujemne i nk cd4/cd8 1.7 a cd3/cd16+56 wynik 28% przy normie do 24%.

Załączniki

• IMG_20180704_133729.jpg
    IMG_20180704_133729.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
@Marthi @basiawol u mnie problem allo mlr 3,6 % i na to byłam u Sachy lekarstwem (dającym 50% szans) miały być szczepienia. Ja próbuje na zestawie od potwierdzonej owu 12 mg metypredu (to chyba jest odpowiednik 15 mg encortonu) , acard , duphaston i progesteron besins. Po pozytywnej becie clexane.
@olaa90 to widze ze mamy ten sam problem allo mlr tylko że Ty leczysz sie u Sachy a ja u Paśnika. Ale moe rozumiem bedziesz się szczepic czy jakies inne leczenie wprowadzanie?

@Kudi81 nie, u Sachy byłam tylko na konsultacji. Jeżdżę do dr Przybycienia do Tarnowa :) nie , ja nie będę się szczepić. Jeśli nie oszukam organizmu na lekach to dopiero wtedy będę próbować na wlewach... Sacha ma na to tylko jedno antidotum- szczepienia... ale ja ich nie chce :(

reklama
Do góry