reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 jestes nasza nadzieja ttaj. Ja jade do Panika w piatek a do Przybycienia w sierpniu zobaczymy. Powoli czuje sie coraz lepiej coraz wiecej sil no i zobaczymy w koncu juz musi byc dobrze.
Docen toco msz a Bóg da Ci to czego Ci brakuje-- tego sie trzymam mam juz duzo- wpanialgo meza i syna nie doecnialam tego

No i stalo sie docent zlecił mi szczepienia, prawie się u niego popłakałam, jak jechalam na wizyte to sobie powtarzała że damdrade ze wszystkim tylko nie szczepienia, Mo i masz klamka zapadła. Poprosiłam jeszcze lekarza o oststnia szansę i zlecil encorton intralupid i heparyne. Mam próbować 2 cykle później on nie wifzi nic innego jak szczepienia. Nie wiem o co dokladnie chodzi ale mój organizm nie wytwarza przeciwciał blokujący cokolwiek by totnie znaczylo. Załączam moje wyniki na podstawie których padła taka ocena, może komuś to pomoze ww interpretacji własnych albo przy takich wynika ma zlecone inne leczenie. Jestem załamana. OkOnie wiem jak załączyć zdjęcie więc test LCT 0.10 P. Ciała przeciw jądrowe ujemne i nk cd4/cd8 1.7 a cd3/cd16+56 wynik 28% przy normie do 24%.
Kudi, ja też długo się wzbraniałam przed szczepieniami. Trzeba było kolejnego poronienia i nieudanego transferu (podchodze do ivf), żeby dotarło do mózgu, że jak mus to mus. Hmm.. tylko, że na wyniki skuteczności szczepień musze jeszcze troche poczekać...

@olaa90 kciuki:* @magda1208 jesli chodzi o lezenie i spanie na boku, masz rogala? Swietnie mi sie z nim spi na lewym boku polecam:)

W pon mialam kolejne badanie przeplywow, jak serduszko, na razie perfekcyjnie:) 3 tyg temu zaczelam czuc smyranie i rybke w brzuchu a od zeszlego pt czuje minikopniaczki:) juz codziennie regularnie o tej porzd i w trakcie dnia tez czuje:) dzis M przylozyl reke i akirat dostal superserie kopniaczkow:) mam lozysko z tylu wysoko, ponoc tu szybciej sie czuje ale faktycznie przy kopniaczkach ciaza staje sie mega realna:)

Powodzenia i buziaki Wam:*

@olaa90 kciuki:* @magda1208 jesli chodzi o lezenie i spanie na boku, masz rogala? Swietnie mi sie z nim spi na lewym boku polecam:)

W pon mialam kolejne badanie przeplywow, jak serduszko, na razie perfekcyjnie:) 3 tyg temu zaczelam czuc smyranie i rybke w brzuchu a od zeszlego pt czuje minikopniaczki:) juz codziennie regularnie o tej porzd i w trakcie dnia tez czuje:) dzis M przylozyl reke i akirat dostal superserie kopniaczkow:) mam lozysko z tylu wysoko, ponoc tu szybciej sie czuje ale faktycznie przy kopniaczkach ciaza staje sie mega realna:)

Powodzenia i buziaki Wam:*

Ja o tej porze to śpię ale wstaję o 5 -6 .
U mnie cisza aż się martwię,kóry tydz. u ciebie.?
Mam rogala ale u mnie ciężko ze spaniem na boku.
@bobasek1990 Czekamy ) ) )

Ostatnia edycja:
@olaa90 - no to szczepienia w sumie dają u Ciebie tyle samo % szans, że uda się i bez szczepień :) To dość optymistyczne! :)
Trzymam kciuki za efekty <3!

@marzycielka81 - Bardzo mi przykro :( Mam nadzieję, że to AMH to jakiś okropny błąd labu... Powtórzyłabym na Twoim miejscu to badanie jeszcze za jakieś 3 miesiące. Nie mam pojęcia czy leki mogą tak wpłynąć na wynik... Walczcie naturalnie, może są jeszcze szanse. Cuda się zdarzają;*

@Kudi81 - Mi ciążę obumierają na etapie (wzrostowym) 5-6 tydz, ale organizm mi nie odrzuca tych zarodków :/ do 12 tyg z dwiema ciążami chodziłam...
Ja mam ponowną wizytę u Paśnika 24 sierpnia.
eidt: Co do Twojej wizyty - ciężko mi się odnieść, bo ja LCT i inne dopiero będę robić za jakieś 20 dni :(

@Totois30 - super, że czujesz kopniaki ;) zazdroszczę;*

@bobasek1990 - czekamy! trzymam kciuki <3 ;*

U mnie na szczęście Helicobacter okazał się ujemny :)
W poniedziałek idę do mojego doktorka omówić wyniki krzywych i PAI-1 i zobaczymy, co dalej... ;)

reklama
Do góry