reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziekuje Wam wszystkim zobacze co powie mi Lewy na to wszystko. I nie zamierzam przestac walczyc. Nie wszyskie musicie rozumiec moja decyzje i to co teraz dzieje sie z moim sercem. Moje serce bardzo mocno chcialo miec rodzenstwo dla Adriana i mozliwosc usluszenoa bicia serca na ktg i poczucia ruchow dziecka. To cholernie boli. Tak do konca to nawet maz nie rozumie dlaczego nie chce adopcji ale znam przypadki bardzo chorych dzieci adoptowanych a tego nie chce dla naszej.rodziny

reklama
@Oczekujaca123 mi poleciły dziewczyny Gajewska Kucharek i zastanawiam sie nad Sodowską bo u niej leczyła się moja funfela.
Dziś będę dzwonić i żebrać o wizytę. Jestem tez zapisana do Cnoty na 24 lipca tyle że on bierze 300zl za wizytę. To sporo...
Mam dluga listę lekarzy których nie polecam dlatego pytałam do jakich Ty :)
@bobasek1990 mega jestem podjarana dzisiejszym dniem! 3mam kciuki za Waszą dwójkę.
@marzycielka81 nadzieja umiera ostatnia skoro dziewczyny piszą że jest szansa to mam nadzieje że będzie u Ciebie okej.
Jeśli możesz to podeślij nazwiska niepolecane na priv , chętnie unikne nietrafionych wizyt.
Sodowska? Ja kojarzę Sadowskich ojca i Syna, a ta pani gdzie przyjmuje ?
Gajewska kucharek tez nad nią myslalam, ale tego co wiem to ona nie pracuje w żadnym szpitalu ? A chyba wolalabym , zeby był to ktoś kto pracuje tez w szpitalu.

Dr Cnota z tego co kojarzę to zajmuje się też prowadzeniem ciąży po założeniu taśmy TAC.

Dziekuje Wam wszystkim zobacze co powie mi Lewy na to wszystko. I nie zamierzam przestac walczyc. Nie wszyskie musicie rozumiec moja decyzje i to co teraz dzieje sie z moim sercem. Moje serce bardzo mocno chcialo miec rodzenstwo dla Adriana i mozliwosc usluszenoa bicia serca na ktg i poczucia ruchow dziecka. To cholernie boli. Tak do konca to nawet maz nie rozumie dlaczego nie chce adopcji ale znam przypadki bardzo chorych dzieci adoptowanych a tego nie chce dla naszej.rodziny
@marzycielka81 nasza kochana. Rozumiem doskonale. Nawet nie wiesz jak bardzo. Brawo jeśli chcesz walczyć. Póki menopauzy nie ma...zawsze jest szansa. z adopcją też Cię rozumiem. Nie kaźdy się do tego nadaje-ja na pewno nie. Ale mocno podziwiam tych, co nie maja z tym problemu.
Ja walcze na pół gwizdka...także co ma byc...itd. nie umiem i chyba juz nie chcę sie skupiać tylko na walce. Te 6 strat zrobiło mi małe kuku w głowie.
@bobasek1990 myślami i sercem z Wami:*

@marzycielka81 ja Cię rozumiem, bo czuję dokładnie to samo. Marzę nie tylko o dziecku, ale wreszcie o usłyszeniu serduszka na usg, o zobaczeniu tych obrazków, potem ruchów. Może gdyby nie udało mi się zajść w ciążę liczyłoby się tylko dziecko. Ale zaliczając testy, bety, pecherzyki, raz zarodek moje serce chce wiecej. I dopiero na końcu finalnie różowego, śmierdzącego kupką pimpka :)
Też nie widzę adopcji jako drogi dla mnie.
Trzymam z całej siły kciuki. Kupuj dhea :)

@marzycielka81 z całego serca Ci życzę żeby się udało a jaką drogą to będzie. To jest Twój wybór i każdy który Ty wewnetrznie akceptujesz jest dobry.
@burczuś rozumiem Twoje zniechęcenie ale jesli już to warto podejść do tego na pełnym zestawie leków i z wysokim allo bo chyba tylko tak się może udać. Wg Maliny każdy kto zachodzi ma szansę donosić przy odpowiednim leczeniu więc u Ciebie duże szanse są. Potrzeba świeżych badań i dobrych dawek leków.
@marshia jutro jadę do Lodzi jak nie padnę na zawał przy połowkowych to zapytam o Ciebie

@marhia jestem i podczytuje Was z ukrycia. Dziś mam wiytę u nowej gin myślimy o iui zobczę co mi powiem, może z jeden cykl stymulka. Obecnie walczę z jakąś infekcją i ratuje się iladian direct plus....uroki lata chyba

reklama
Do góry