reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi - wg neurochirurga guz mi pekl pod koniec ciazy. Niby przez wysoka prl. Jakos ok 25-30tyg ciazy (nie pamietam juz) moja prl wynosila ok 1200 przy normie do 23. Bylam w szpitalu i mialam konsultacje z neurochirurgiem endokrynologiem itd. Ostatecznie nie doszlismy do porozumienia bo kazdy z lekarzy ciagnal na swoja strone i mi sie wydawalo ze ja i dzidzius najmniej ich obchodzimy. Jak lezalam to bylam dla nich "ciekawym przypadkiem" i caly personel mi to na kazdym kroku oznajmial. Tylko mnie straszyli ze przez guza moge przestac widziec i ble ble ble bo skoro prl wielka to i guz rosnie i takie tam. A przed ciaza guz mial 7mm wiec nieduzo. Ostatecznie donosilam do 37tc i mialam cc. Tydzien po porodzie mialam ten nieszczesny rezonans glowy i przysadki z kontrastem - guza przysadki brak, za to w glowie 2 nowe naczyniaki. I tyle. Zyje [emoji16]

@marshia dziekuje za pamiec :) caly czas czeeeeeekam. W czwartek ide zbadac te allo mlry i mam wizyte w klinice. Jak wymazy i przeglad podwozia bedzie ok to jade z koksem mysle za ok 2 tygodnie.

@Totois30 tak trzymac!

@Maciejka78 bardzo sliczna dziewczynka. Agacie są fajne;)

@nafoczka siiiiiiiłyyy dla Ciebie, zdróweczka dla mężusia...

Pozdrawiam was cieplutko !! :*

Dziewczyny odniosę się do wczorajszej wypowiedzi @Zzzzzz ja to wiedziałam, że tak trzeba podczas aktu pobrać nasienie ale to jest rzeczywiście problem gdy inseminację robi się podczas wizyty wiecie jajo ok to mąż idzie oddać nasienie ale coś wam napiszę u mnie w tej klinice co miałam robiona zapytali czy chce iść z mężem, że względu na wiarę także lekarzom nie jest obcy ten temat. Jeśli chodzi o mrożenie nasienia to chyba nie jest problem tylko to przebijanie pseudo prezerwatywy i wymyślanie to już mózg paruje jak się to czyta :D.

@marshia jak u Ciebie? Gola m strzelił bo Ty mi tylko zostałaś jako nadzieja :p

@Auri_a jak się czujesz ile jeszcze? @matylda23 A Ty dziewczyny piszcie coś macie być siłą napędową forum

@nafoczka jak mąż?

@burczuś jakie wieści z frontu?

@bertha jak u Ciebie sytuacja już raz pytałam nie odpisałaś nie wiem czy nie chcesz czy przeoczyłaś? Jeśli nie chcesz pisać uznaj moja wiadomość jako nie byłą. Myślę o tobie ♥️

@magda1208 @Marthi co u Was?

@agatush @kas90 @Destino jestem ba bieżąco co u Was także ściskam :)

Pozdrawiam wszystkie niewymienione

@Porzeczka1234 no u mnie akurat okresso :) w sierpniu szczepienia-o ile nie zrezygnuję do tego czasu;)
a tak to przede mną urlop. ale bez szału, chociaż wyjazd do siostry na północ...nad Morze Północne;) więc nie najgorzej;) i moje dziecię na pierwszą kolonie w swoim życiu jedzie. Jak ja to przeżyję??? :D
@Porzeczka1234 dzięki że jesteś i pytasz o nas;)
@marshia :*

reklama
@Nadja_n 6?? a nie 8? bo ja cholerka se nie zapisałam...i nie pamiętam. Moja córka ma 9 :) i sama ją wypycham :D Nie jest mi łatwo...ale jakoś dbam o to,że córka ma być samodzielna. Ma sobie radzić, z głową:) ale jasne,ze stoję zaraz za jej plecami i ją wspieram;)

Do góry