Mam 27. 27latka z dwulatkiem to w Niemczech rzadki widok... A pomyslec, ze jak zaczelismy sie starac to mialam 22, co wtedy by powiedzieli[emoji38] kazdy w innym czasie czuje potrzebę rodzicielstwa i nic nikomu do tego. Niby taki tolerancyjny kraj a jednak jestem tutaj czesto oceniana, i czasem mówią to wprost...@Zzzzzz i @anna_kat tak oczywiście różni są. Tylko bądz tu madry i znajdz tego odpowiedniego. Wiem rozumiem was kochane i zobaczę ja narzazie psychicznie nie udźwignęłabym leczenia i ciąży ale to nie anczy ze nie zdecyduje sie jeszce narazie na pewno nie. I pewnie tez jeśli się nie uda na sterydzie zdecyduje się na szczepienia zobaczymy zycie samo zdecyduje mam takie wrażenie, że ten na górze podsuwa nam sam rozwiazania np ludzi lub sytuacje i my nieświadomi myslimy ze to my sami.
@anna_kat ile masz lat?
@Porzeczka1234 nie zniosłabym kolejnego i dlatego czekam az moj organizm sie zregeneruje i ustawi na właściwy tor i wszystko co sie da wylecze. Wiem konsekwencje nie grają roli, tylko ja nie wiem licze na cud ze sam steryd u mnie wystarczy. Ja odpuscilam bo bym zwariowala. nie zarzucilam wszystkiego ale uzbroiłam sie w cierpliwość
@Porzeczka1234 ja z niemiec, ale w rudzie mam rodzinę [emoji1]