reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 ja brałam 15 mg później Malina ok 12 tygodnia kazał brać 5 mg przez chyba ok miesiąc ja zaczęłam brać 10 mg i ok 16 tygodniu zmniejszyłam do 7,5 mg później 3 tygodnie 5 mg i skończyłam w 20 tygodniu. Nie namawiam ale ja uważam że on mi pomógł bo jak robiłam badania bylo w miarę a jak zrobiłam w 29 tygodniu to w szpitalu już wylądowałam.

@iveo ja robiłam pod pępkiem Malina mi kazał bo ja miałam pełno zrostów powiedział ,że na pewno się nie przebije podobno przeciętny człowiek ma 6 cm tłuszczu a gdzie reszta

No tak ale jak od 30 brałam 7,5 to mogę teraz zwiększyć do 10.?
Jak z tymi zastrzykami czy robiłyście poniżej i powyżej pępka. Wbijałyście całą igłe.?

reklama
Dzień dobry po weekendzie :)
@matylda23 bidulo...oby czas do porodu szybko zleciał, a Twoja kruszyna by miała litość nad matką...i się ruszała jak trzeba;)
@kas90 co to za historia...masakra:/
@magda1208 oby do kolejnej wizyty, która Cie uspokoi... i do następnej, i do następnej...i do porodu :D
Witaj @Alexa1905 . bardzo mi przykro z powodu strat. Najlepiej własnie zrobisz jak wejdziesz "na @nafoczka " i tam odnajdziesz temat Udane ciąże po poronieniach...czy jakoś tak. zobacz sobie, bo to kopalnia wiedzy. Jeśli mogę doradzić...poszukaj dobrego lekarza.Nie rób wszystkiego na raz i sama. Każdy gin po 2giej stracie powinien Cię wysłać na badania przeciwciał antykardiolipinowych. Drugi/a nawet w tym samym czasie-powinien Cię skierować na jakieś badanie HSG-żeby obejrzeć ściany macicy. Trzeba zbadać tarczycę. I to takie badania na początek. Oby coś Ci z nich wyszło,żebyś nie musiała się zagłębiać dalej...w immunologię:/ Powodzenia :)

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 dzieki Kochana rozczulilas mnie :*))
@Alexa1905 ja dostalam skierowanie na kariotypy po 2 poronieniu dla mnie i meza od rodzinnego. Co do badan pozostalych tak jak dziewczyny sugeruja wejdz tu znajdziesz mnostwo inf. na poczatek bardzo pomocne.
@magda1208 ja to przez wieksza czesc ciazy czulam sie rewelacyjnie poki nie sapalam po najmniejszym wysilku :p ani mdlosci ani wymiotow czasem sennosc ale to fale jak na Dunaju byly. Tak igle do konca wkladasz baby nie uszkodzisz lapiesz za fald skory przed wbiciem. Jak brzuszek juz bedzie bardziej napiety w dalszej ciazy przyjdzie czas na boczki bo pod i nad pepkiem raczej nie dasz rady zlapac faldu. Ja tak mialam w kazdym razie.

Witajcie ostatnio bardzo zaniedbalam forum z braku czasu. Oczywiście zwracam się do Was o pomoc jutro mam wizytę
U Pasnika. Proszę powiedzcie jak tam dojechać to jest Łódź Fabryczna? I później taxi?ile z Łodzi fabrycznej się tam jedzie? Do Pasnika można się spóźnić? Bo widzę że połączenia mam kiepskie. Jadę sama bo mąż już zrezygnowal

reklama
Do góry