reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś wiadomo nic na siłę. Będziesz działać kiedy poczujesz się na to gotowa. Ze swojej strony tylko przypominam co Malina bada przed ciążą - p/ciala antykardiolipinowe i betaglikoproteinowe , MLR, krzywa cukrowa i insulinowa jesli dawno nie było i do tego dobiera dawki leków

Dziewczyny odebrałam wyniki testu PAPPA - ryzyko jest NISKIE. Bardzo się cieszę kolejny kroczek zaliczony :)
@Maciejka78 ja też się nie mogę doczekać Twojej kruszynki :)

@Kudi81 wysiadz na Lodz Chojny stamtad masz autobus pod samego Pasnika, numeru nie pamietam autobusu ale wujek google Cie pokieruje:tak:
Ja z Wawy jechalam wiec na Lodz Chojny wysiadka i bardzo szybko dojechalam autobusem 10minut.Raz na Widzew wysiadlam pierwszy raz jadac i pol godziny potem autobusem:crazy:

@magda1208 robilam zastrzyki dookola pepka. Raz u gory, raz na dole, raz po bokach. Gdzie udalo sie wbic i nie bolalo. Tak wchodzi cala igla. Ja mam ponadprzecietna warstwe tluszczu wiec czesto dociskalam jeszcze strzykawka skore. Wtedy nie bolalo
Nie dumaj...jak ma cie to uspokoic to lec na superwizje maluszka

@Alexa1905 witaj. Rozgosc sie. Tak jak dziewczyny pisza na watku o ciazach zakonczonych sukcesem masz wszystko

@iveo cudne wiesci

@burczus [emoji178]

reklama
Ja też dziś zamawiam angelsounds. W 33+2 chyba już takich zakupów nikt nie robił :D
Byłam dziś na ip na planowane ktg, spedziłam tam łącznie 4,5h, takie kolejki. Masakra! Póki co zapis okey,miałam przy okazji usg, więc na razie wyleczyłam sie z ktg dwa razy w tygodniu przez najbliższy czas. Kolejne za 8 dni. A dziś trafiłam na tą samą położną co w sobote :D
@kas90 , mnie wkurza to,że tam na ip nie ma w weekendy lekarza,nie wiem jak na codzień. Ktoś ma dyżur i jest na oddziale albo robi cesarki , a Ty tam czekasz. W sobote 4h byłam na ip, dziś to samo bo w kolejce z 50osób. Myślałam, że jajko zniose. Ogólnie nie potrafie długo siedzieć,bo mega boli mnie krocze i tyłek. Nasza pani doktor pracuje dalej na kopernika. Jeżdżę czasem między wizytami na podgląd szyjki albo Małej. Wiem, że od lipca otwiera gabinet w Krakowie,nie wiem czy dalej bedzie w Słomnikach czy już nie. W superiorze nie będzie już pracować. Jak Asieńka?

Do góry