reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 robiłam tak samo ze tydzień 7.5 a potem 5. To już sama musisz zdecydować ja juz tak mam dość tych tabletek ze nie kombinuje skoro mówi żeby nie brać to nie biorę

@iveo spokojnie mozesz robic zastrzyki na linii. Jak maluch bedzie rosl to tylko uwazasz by robic tam, gdzie go nie ma, choc i tak ponoc nie przebijesz sie do dziecka. Ja tez robilam pod pempkiem bo tak mi bylo wygodnie, i w brzuch az do porodu sie klulam

@magda1208 tez balam sie odstawic encorton wiec schodzilam co tydzien o 1/4 tabletki mniej. Dzieki temu dluzej bralam, a cialo nie odczulo roznicy dawki.
Objaey ciazy sa zle, brak tez zle. Przywykniesz. Tegopo prostu trzeba sie nauczyc. A 2trymestr zwany jest miesiacem miodowym, bo czesto tak dobrze kobiety sie czuja. Ciesz sie tym stanem. Wszystko bedzie dobrze, musi...

@magda1208 ja brałam 15 mg później Malina ok 12 tygodnia kazał brać 5 mg przez chyba ok miesiąc ja zaczęłam brać 10 mg i ok 16 tygodniu zmniejszyłam do 7,5 mg później 3 tygodnie 5 mg i skończyłam w 20 tygodniu. Nie namawiam ale ja uważam że on mi pomógł bo jak robiłam badania bylo w miarę a jak zrobiłam w 29 tygodniu to w szpitalu już wylądowałam.

@iveo ja robiłam pod pępkiem Malina mi kazał bo ja miałam pełno zrostów powiedział ,że na pewno się nie przebije podobno przeciętny człowiek ma 6 cm tłuszczu a gdzie reszta

@aspekt najczesciej pobieraja wycinek zdrowego nadgarstka. Dermatolog mi powiedzial ze to pokaze czy jest choroba, czy przeciwcialo po prostu hula w organuzmie nie stwarzajac na te chwile ryzyka choroby. Dokladnie nie wiem ale powiedzial tez ze stwardnienia rozsiane i inne wredoty by pokazala biopsja. No i na pewno tocznia bo to choroba tkanki łącznej. U mnie wyszlo czysto kazdy lekarz sie dziwi a ja mam spokoj:) bo tocznia czesto podejrzewaja ale sa badania ktore moga go po kolei wykluczac chociaz nie ma pewnosci czy nigdy juz go nie bedzie. @Alexa1905 czesci Ci, przykro mi z powodu strat, ja jestem po 1 stracie, na te chwile leci 15 tc, jak obrocisz tel poziomo pod moim postem pojawi sie sygnatura i badania ktore robilam, ale wszystkie na wlasna reke, jest lista na profilu @nafoczka badania po poronieniu, warto tu zajrzec, powodzenia:*

Dziękuję bardzo. Już lecę zajrzeć na Ten profil:)

@Maciejka78 - dziękuję za słowa wsparcia;*
@iveo - aż tak nisko chyba nie można się wkłuwać.
@olaa90 - trzymam zatem za Ciebie kciuki;*
@matylda23 - współczuję stresu kochana :( ale dobrze, że mała Ci już dokazuje i jest lepiej;*
@Alexa1905 - Witaj. Jeśli zgadasz z rodzinnym to powinien Ci dać skierowanie na kariotypy dla Ciebie i Partnera. My dostaliśmy po 2 poronieniu u rodzinnego...

Ślicznie dziękuję za podpowiedź:)

reklama
Do góry