reklama
magda1208
Fanka BB :)
@iveo super krok milowy do przodu cieszę sie bardzo.
@Marthi kiedy wizyta u doc? Jak się czujesz kochana
@Alexa1905 witaj poczytaj wątek @nafoczka foczuni naszej w razie pytań pisz śmiało! W jakim tygodniu ronisz? Brałaś jakieś leki w tych ciążach ?
@magda1208 idziesz do lekarza?
Nie postanowiłam poczekać do jutra na detektor i tak nic więcej nie zrobię poza tym co biorę. Wczoraj zawierzyłam nas Matce Bożej Brzemiennej w Sanktuarium płakałam jak bóbr.
burczuś
@kas90 ...jak Asieńka już duża dziewuszka Udanego urlopu Ja tez wyjeżdżam w góry z rodziną,ale tylko na przedłużony weekend czw wieczór/pt/so/nd. A na kolejny weekend jadę ze swoim babińcem w Tatry Jenyyy jak ja sie cieszę choć wiem,że pot po dupie i między cyckami będzie ciekł ;p
Ostatnia edycja:
@kas90 Joanna jest piękna <3 wiesz ja z okolic Nowego Sącz w drodze powrotnej możecie wpaść na kawę
Jesteś pewna, wtedy wszystko się wyda hihi
bertha
Jesteś pewna, wtedy wszystko się wyda hihi
Hahaha! Koniecznie wpadaj na ta kawkę do Auri [emoji1]
Dzięki niestety jest tak jak piszesz muszę jechać do Chojna więc zawsze jakaś przesiadka. Może spróbuję na łódź fabryczna i tam autobus jakiś czy odradza ie?@Kudi81 wysiadz na Lodz Chojny stamtad masz autobus pod samego Pasnika, numeru nie pamietam autobusu ale wujek google Cie pokieruje
Ja z Wawy jechalam wiec na Lodz Chojny wysiadka i bardzo szybko dojechalam autobusem 10minut.Raz na Widzew wysiadlam pierwszy raz jadac i pol godziny potem autobusem
reklama
Podziel się: