reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, ile te Wasze igly maja dlugosci? [emoji1] Bo czytam, czytam i nie wierze, ja sie balam igly od gonal pena wbic w calosci, a to najkrotsze jakie widzialam, 1,5cm[emoji2] czego to sie nie robi dla fasolek.

reklama
@iveo super krok milowy do przodu cieszę sie bardzo.

@Marthi kiedy wizyta u doc? Jak się czujesz kochana

@Alexa1905 witaj poczytaj wątek @nafoczka foczuni naszej w razie pytań pisz śmiało! W jakim tygodniu ronisz? Brałaś jakieś leki w tych ciążach ?

@magda1208 idziesz do lekarza?

Nie postanowiłam poczekać do jutra na detektor i tak nic więcej nie zrobię poza tym co biorę. Wczoraj zawierzyłam nas Matce Bożej Brzemiennej w Sanktuarium płakałam jak bóbr.

U nas dobrze:) w sobote wyjezdzamy na wakacje do Szczawnicy! Pozdrawiamy

Załączniki

• received_1841326902592095.jpeg
    received_1841326902592095.jpeg
    144 KB · Wyświetleń: 118
@kas90 ...jak Asieńka już duża dziewuszka:) Udanego urlopu :) Ja tez wyjeżdżam w góry z rodziną,ale tylko na przedłużony weekend :) czw wieczór/pt/so/nd. A na kolejny weekend jadę ze swoim babińcem w Tatry :D Jenyyy jak ja sie cieszę:) choć wiem,że pot po dupie i między cyckami będzie ciekł ;p

Ostatnia edycja:
@Kudi81 wysiadz na Lodz Chojny stamtad masz autobus pod samego Pasnika, numeru nie pamietam autobusu ale wujek google Cie pokieruje:tak:
Ja z Wawy jechalam wiec na Lodz Chojny wysiadka i bardzo szybko dojechalam autobusem 10minut.Raz na Widzew wysiadlam pierwszy raz jadac i pol godziny potem autobusem:crazy:
Dzięki niestety jest tak jak piszesz muszę jechać do Chojna więc zawsze jakaś przesiadka. Może spróbuję na łódź fabryczna i tam autobus jakiś czy odradza ie?

reklama
Do góry