reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, ile te Wasze igly maja dlugosci? [emoji1] Bo czytam, czytam i nie wierze, ja sie balam igly od gonal pena wbic w calosci, a to najkrotsze jakie widzialam, 1,5cm[emoji2] czego to sie nie robi dla fasolek.

reklama
@iveo super krok milowy do przodu cieszę sie bardzo.

@Marthi kiedy wizyta u doc? Jak się czujesz kochana

@Alexa1905 witaj poczytaj wątek @nafoczka foczuni naszej w razie pytań pisz śmiało! W jakim tygodniu ronisz? Brałaś jakieś leki w tych ciążach ?

@magda1208 idziesz do lekarza?

Nie postanowiłam poczekać do jutra na detektor i tak nic więcej nie zrobię poza tym co biorę. Wczoraj zawierzyłam nas Matce Bożej Brzemiennej w Sanktuarium płakałam jak bóbr.

U nas dobrze:) w sobote wyjezdzamy na wakacje do Szczawnicy! Pozdrawiamy

Załączniki

• received_1841326902592095.jpeg
    received_1841326902592095.jpeg
    144 KB · Wyświetleń: 121
@kas90 ...jak Asieńka już duża dziewuszka:) Udanego urlopu :) Ja tez wyjeżdżam w góry z rodziną,ale tylko na przedłużony weekend :) czw wieczór/pt/so/nd. A na kolejny weekend jadę ze swoim babińcem w Tatry :D Jenyyy jak ja sie cieszę:) choć wiem,że pot po dupie i między cyckami będzie ciekł ;p

Ostatnia edycja:
@Kudi81 wysiadz na Lodz Chojny stamtad masz autobus pod samego Pasnika, numeru nie pamietam autobusu ale wujek google Cie pokieruje:tak:
Ja z Wawy jechalam wiec na Lodz Chojny wysiadka i bardzo szybko dojechalam autobusem 10minut.Raz na Widzew wysiadlam pierwszy raz jadac i pol godziny potem autobusem:crazy:
Dzięki niestety jest tak jak piszesz muszę jechać do Chojna więc zawsze jakaś przesiadka. Może spróbuję na łódź fabryczna i tam autobus jakiś czy odradza ie?

reklama
Do góry