reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mam cichego niusa, @ sie spozniala ale bylam pewna ze nic, dopiero wczorej wieczorem zaczely bolec piersi i lyknelam luteinke. Wlasnie odebralam bete 1154:) czekam u gina na recepte na clexan, pierwszy raz bede brac, przypomnicie gdzie na forum byly filmiki jak ladnie wykonac zastrzyk? U mnie jakos 18dpo ale na pewno 32 dc. Tydzien temu test oslepil mnie biela , zrobilam bo troche podbrzusie pobolewalo pare dni wczesniej ale potem bole troche jak na @ wiec odpuscilam nadzieje. Rano robilam bete a ze wynik po 15 to nie omieszkalam kupic w aptece i zrobic z niecierpliwości to i sa 2 kreski:) teraz czekanie :p

Załączniki

• received_1681343855253535.jpeg
    received_1681343855253535.jpeg
    181,7 KB · Wyświetleń: 117
reklama
@Maciejka78 - dziękuje za informacje. Ja zwiększyłam przez ostatnie 2 dni o 37,5 mg Letrox (bralam 1,5 tabletki 75mg) i byłam dzis na badaniu i - TSH juz nie 3.22 a 1.92. Ale tez, beta negatywna znow wiec odstawiam encorton i dupka... TSH zbadam za 2 tyg i pewnie wroci do normy. Niemniej, bralam tylko przez tydzien 5mg encortonu... bo czułam, ze nie wyszło w tym cyklu znowu i nie wiem co to bedzie jak wejdę na dawkę 10... :( dzisiaj 31 dc, 12 dpo wiec czekam na okres...
Jakie dostałaś na to tabsy?

@iveo - jak u Ciebie? Byłaś jakos na wizycie teraz?

@Totois30 - gratuluje i zazdroszczę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piszecie dużo o TSH, więc mam pytanie. Czy leki dostajecie na podstawie samych wyników TSH ? Czy macie też obniżone ft3 ft4 ?

@Marthi ja zawsze tsh mialam w normie i w ciąży i normalnie a teraz przy encortonie wzrosło
Wizyte mam dopiero 11 kwiecień. W środę bylam w Lodzi ale tylko sie doszczepic i ustalić jakie leki brać.
Śpiąca jestem i mi trochę niedobrze ale tp dopiero teraz tak sie czuję

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@8Ania8 - ja badałam zawsze TSH, anty TPO, anty TG i ft 3 oraz 4. Teraz Endo na następna wizyte kazał mi badac tylko TSH i Ft4 + vit D.

@iveo - a jaki masz teraz poziom TSH? Jaka dawkę encortonu bierzesz? Z
Duzo zdrowka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie clexane na razie niedostepny, bralyscie tez neoparin zamiennie? Jak mowia lekarze, jest roznica? Edit. Juz gin powiedzial ze clexane koniecznie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry