D
Deleted member 170039
Gość
Chrystus zmartwychwstał Alleluja
Ktora testuje w najblizsxyvh dniach tyg?
Ktora testuje w najblizsxyvh dniach tyg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Kochana, ja nic z tym nie robiłam, organizm sam sobie poradził@Destino - tak, dziekuje za Twoje porady. Ja do tej pory nie miałam az takich problemow z tarczyca ale mysle, ze niestety u mnie encorton zrobił swoje... a tak jak pisałam dotarłam do starych rozmów z 2016 roku, gdzie @susana i @czarna_mala pisały, ze tez TSH im skakało od Encortonu...
A jak w ogole Twój Królewicz kochana? Nic ostatnio nie pisalas?[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musiałabym sprawdzić w badaniach wieczorem, bo nie ma mnie teraz w domu...siedzę u teściów, ale na pewno nie byłam w ciąży wtedy [emoji19] napisałam Ci priva [emoji6]@czarna_mala Dziekuje za odpowiedz. A jak wysokie mialas wowczas to TSH? Byłaś wtedy w ciazy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom