reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wielkanoc to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania sie wiary w sile Chrystusa i drugiego czlowieka. Zycze aby Swieta Wielkanocne przyniosly radosc oraz wzajemna zyczliwosc. By staly sie zrodlem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie, ktore niesie odrodzenie, napelni Was pokojem i wiara, niech da sile w pokonywaniu trudnosci i pozwoli z ufnoscia patrzec w przyszlosc..życzy A ♡♡♡

@Destino - Letrox biore codziennie tak samo - koło 6 rano, na czczo oczywiscie, średnio 40min do godziny przed posiłkiem. Chce isc jutro na powtórkowe badanie TSH do tego labu co zawsze i zobaczę. Na razie od niedzieli biore 1,5 tabletki. Bede próbowała sie dostać tez do mojego endokrynologa. Moze mnie jakos przyjmie na cito... w pozytywna bete juz chyba średnio wierze w tym cyklu, ale moze jutro ja jeszcze raz zrobie.

Mokrego dyngusa Wszystkim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi inaczej nie potrafie pomoc. Tak jak pisalam. Wzielabym 100 i sprawdzila za tydzien. Jak na koncu ciazy mialam tsh prawie 4 i pytalam milewicza co z tym robimy to powiedzial, ze 100 to duza dawka i zostawil. Wtedy 2dni wzielam 150 i wrocilam do 100. I pomoglo. Tarczyca to trudny zwierz, jeszcze nie do konca ja ogarniam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - tak, dziekuje za Twoje porady. Ja do tej pory nie miałam az takich problemow z tarczyca ale mysle, ze niestety u mnie encorton zrobił swoje... a tak jak pisałam dotarłam do starych rozmów z 2016 roku, gdzie @susana i @czarna_mala pisały, ze tez TSH im skakało od Encortonu... :(
A jak w ogole Twój Królewicz kochana? Nic ostatnio nie pisalas?[emoji8]

@Destino - tak, dziekuje za Twoje porady. Ja do tej pory nie miałam az takich problemow z tarczyca ale mysle, ze niestety u mnie encorton zrobił swoje... a tak jak pisałam dotarłam do starych rozmów z 2016 roku, gdzie @susana i @czarna_mala pisały, ze tez TSH im skakało od Encortonu... :(
A jak w ogole Twój Królewicz kochana? Nic ostatnio nie pisalas?[emoji8]

Hej Kochana, ja nic z tym nie robiłam, organizm sam sobie poradził :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@czarna_mala Dziekuje za odpowiedz. A jak wysokie mialas wowczas to TSH? Byłaś wtedy w ciazy?

Musiałabym sprawdzić w badaniach wieczorem, bo nie ma mnie teraz w domu...siedzę u teściów, ale na pewno nie byłam w ciąży wtedy [emoji19] napisałam Ci priva [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry