reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mam cichego niusa, @ sie spozniala ale bylam pewna ze nic, dopiero wczorej wieczorem zaczely bolec piersi i lyknelam luteinke. Wlasnie odebralam bete 1154:) czekam u gina na recepte na clexan, pierwszy raz bede brac, przypomnicie gdzie na forum byly filmiki jak ladnie wykonac zastrzyk? U mnie jakos 18dpo ale na pewno 32 dc. Tydzien temu test oslepil mnie biela , zrobilam bo troche podbrzusie pobolewalo pare dni wczesniej ale potem bole troche jak na @ wiec odpuscilam nadzieje. Rano robilam bete a ze wynik po 15 to nie omieszkalam kupic w aptece i zrobic z niecierpliwości to i sa 2 kreski:) teraz czekanie :p

Załączniki

• received_1681343855253535.jpeg
    received_1681343855253535.jpeg
    181,7 KB · Wyświetleń: 122
reklama
@Maciejka78 - dziękuje za informacje. Ja zwiększyłam przez ostatnie 2 dni o 37,5 mg Letrox (bralam 1,5 tabletki 75mg) i byłam dzis na badaniu i - TSH juz nie 3.22 a 1.92. Ale tez, beta negatywna znow wiec odstawiam encorton i dupka... TSH zbadam za 2 tyg i pewnie wroci do normy. Niemniej, bralam tylko przez tydzien 5mg encortonu... bo czułam, ze nie wyszło w tym cyklu znowu i nie wiem co to bedzie jak wejdę na dawkę 10... :( dzisiaj 31 dc, 12 dpo wiec czekam na okres...
Jakie dostałaś na to tabsy?

@iveo - jak u Ciebie? Byłaś jakos na wizycie teraz?

@Totois30 - gratuluje i zazdroszczę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piszecie dużo o TSH, więc mam pytanie. Czy leki dostajecie na podstawie samych wyników TSH ? Czy macie też obniżone ft3 ft4 ?

@Marthi ja zawsze tsh mialam w normie i w ciąży i normalnie a teraz przy encortonie wzrosło
Wizyte mam dopiero 11 kwiecień. W środę bylam w Lodzi ale tylko sie doszczepic i ustalić jakie leki brać.
Śpiąca jestem i mi trochę niedobrze ale tp dopiero teraz tak sie czuję

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@8Ania8 - ja badałam zawsze TSH, anty TPO, anty TG i ft 3 oraz 4. Teraz Endo na następna wizyte kazał mi badac tylko TSH i Ft4 + vit D.

@iveo - a jaki masz teraz poziom TSH? Jaka dawkę encortonu bierzesz? Z
Duzo zdrowka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie clexane na razie niedostepny, bralyscie tez neoparin zamiennie? Jak mowia lekarze, jest roznica? Edit. Juz gin powiedzial ze clexane koniecznie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry