reklama
@Totois30 dopiero doczytałam ze tescik pozytywny, gratulacje. Ja brałam neoparin po peknieciu pęcherzyka i nie miałam nigdy tak wysokiej bety jak Ty wiec neoparin czy clexane u Ciebie ma większe szanse. TRZYMAM KCIUKI
Dziewczyny idę w czwartek na histeroskopie diagnostyczna i się trochę stresuje. Czytałam trochę w necie i sie zastanawiam jakie mialyscie znieczulenie bo lekarz mi nie powiedzial ? Czy po takim zabiegu można się starać juz w kolejnym no i czy mogą mi zrobić krzywdę takim zabiegiem?. Nie boję się brać tabletek ale zabiegi mnie przerażają. Powinnam dostać jakieś zalecenia pi zabiegu i jakiś wynik?
Dziewczyny idę w czwartek na histeroskopie diagnostyczna i się trochę stresuje. Czytałam trochę w necie i sie zastanawiam jakie mialyscie znieczulenie bo lekarz mi nie powiedzial ? Czy po takim zabiegu można się starać juz w kolejnym no i czy mogą mi zrobić krzywdę takim zabiegiem?. Nie boję się brać tabletek ale zabiegi mnie przerażają. Powinnam dostać jakieś zalecenia pi zabiegu i jakiś wynik?
marzycielka81
Fanka BB :)
@marzycielka81 mnie jak zaczyna coś łapać to szybko biorę sok z aceroli to jest mega duża dawka Wit c lewoskretnej i mnie zawsze wyciąga z przeziębienia. Do tego profilaktycznie biorę biostymine i jak na razie odpukać taki zestaw działa.
@olaa90 hmm dobrze pamiętam ze miałaś wizytę u Sydora? Pomógł, warto było ?
@olaa90 hmm dobrze pamiętam ze miałaś wizytę u Sydora? Pomógł, warto było ?
reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
Proszę o rade ile bralyscie/bierzecie magnezu e ciąży?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
@iveo ja magnezB6 zaczelam brac w wiekszej ilosci dopiero jak pojawilo sie twardnienie brzuszka. Aktualnie 3×2 magneB6.
Podziel się: