reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Totois30 dopiero doczytałam ze tescik pozytywny, gratulacje. Ja brałam neoparin po peknieciu pęcherzyka i nie miałam nigdy tak wysokiej bety jak Ty wiec neoparin czy clexane u Ciebie ma większe szanse. TRZYMAM KCIUKI

Dziewczyny idę w czwartek na histeroskopie diagnostyczna i się trochę stresuje. Czytałam trochę w necie i sie zastanawiam jakie mialyscie znieczulenie bo lekarz mi nie powiedzial ? Czy po takim zabiegu można się starać juz w kolejnym no i czy mogą mi zrobić krzywdę takim zabiegiem?. Nie boję się brać tabletek ale zabiegi mnie przerażają. Powinnam dostać jakieś zalecenia pi zabiegu i jakiś wynik?

@Lili81 ja idę w przyszły wtorek na histeroskopie , mój gin mówił ze usypianie całkowite i jest to nieinwazyjny zabieg , tez chętnie się dowiem kiedy wynik/opis i jak ze staraniami bo tez planuje się wkrótce starać...

@marzycielka81 mnie jak zaczyna coś łapać to szybko biorę sok z aceroli to jest mega duża dawka Wit c lewoskretnej i mnie zawsze wyciąga z przeziębienia. Do tego profilaktycznie biorę biostymine i jak na razie odpukać taki zestaw działa.

@olaa90 hmm dobrze pamiętam ze miałaś wizytę u Sydora? Pomógł, warto było ?

reklama
Do góry