reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi na nadczynnosc dostalam thyrozol. Kochana ale Ty sie na zapas nie przejmuj bo jak sama zauwazylas w ciazy to moze sie zmieniac w caly swiat. Endokrynolodzy daja rade zarowno w nadczynnosci jak i niedoczynnosci wiec bedzie dobrze ;)
@8Ania8 ft3 i ft4 tez mam badane z tsh
@Totois30 SUPER!!! :D

I jak macie badane ft 3 i ft 4 to macie je też obniżone ? Czy hormony w normie, TSH wysokie i na tej podstawie dostajecie leki ?

Proszę o rade ile bralyscie/bierzecie magnezu e ciąży?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bralam Asmag 1dziennie i wystarczala. Tylko bralam na drobne skurcze lydek. W razie pofrzeby mozna 2 szczerze jak dla mnie lepsza niz inne magnezy.

@Totois30 no pieknis. Jajeczka meskie poswiecone i ciaze sypac sie beda.

@nafoczka co ty gadasz hehehe. Ty to jestes agentka

Dziekuje dziewczyny @iveo no w kolejnej aptece znalazlam:D dawka 0.4 (generalnie nie mam wskazania)ale wrocilam sie do niego, bo w pierwszej aptece mowili ze w hurtowniach nie ma i ze nie dostane a on ze tylko clexane , dla kobiet w ciazy tylko clexane o_O no ale mam. Zaraz zastrzyk. Moj gin oczywiscie twierdzi ze taka beta to niemozliwe zeby 32 dc ze juz pewnie dlugo jestem w ciazy. Ale tydz temu robilam bobo test! i biel! Wiec sie upieralam ze na pewno. Skonczylam na 17000 w 7 tyg wiec faktycznie spora(poronilam w 9 tyg). W czwartek powtorze. Dzieki dziewczyny 3majcie kciuki prosze:* i tak nie wierze, zadne wizualizacje, wiec na spokojnie mam nadzieje ze mi sie uda. Gin kazal powtarzac mi na glos zalecenia bo widzial ze cos skolowana jestem ale wszystko rejestrowalam tylko z niedowierzaniem..

@Totois30 no tak już z nami jest,że podchodzimy do pozytywnych testów,bet z dystansem. Takie nasze skrzywienie:) Ale wierzyć trzeba,bo w końcu po to się staramy z całych sił:) A beta wysoka...może bliźniaki się szykują;)
@matylda23 jak tam u Ciebie? Wszystko oki?

Dziewczyny mam cichego niusa, @ sie spozniala ale bylam pewna ze nic, dopiero wczorej wieczorem zaczely bolec piersi i lyknelam luteinke. Wlasnie odebralam bete 1154:) czekam u gina na recepte na clexan, pierwszy raz bede brac, przypomnicie gdzie na forum byly filmiki jak ladnie wykonac zastrzyk? U mnie jakos 18dpo ale na pewno 32 dc. Tydzien temu test oslepil mnie biela , zrobilam bo troche podbrzusie pobolewalo pare dni wczesniej ale potem bole troche jak na @ wiec odpuscilam nadzieje. Rano robilam bete a ze wynik po 15 to nie omieszkalam kupic w aptece i zrobic z niecierpliwości to i sa 2 kreski:) teraz czekanie :p
Gratulacje i oby Kropeczka ładnie rosła :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś gin w ogole mi nie wierzyl ze to swieza ciaza, dobrze ze ten test tydz temu robilam i byla biel. Ale kropka juz jest, no i tez mi mowi blizniaki, ale dziewczyny na drugim watku ciaza po poronieniu , 3 miesiace temu pozachodzily i wszystkie w 32dc mialy bete wyzsza ode mnie ! ponad 1000 kazda. Wiec mam nadzieje ze pedzi zeby szybko sie pokazac i nas uspokoic:)ale na razie mam kropeczke i o nia dbam:) jestem po zastrzyku , nawet ladnie poszlo:)

Do góry