reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 mam dupka tylko nie wiem czy brac i ile. To plamienie minimalne ale nie wiadomo co sie dzieje. Poza tym wszystko mnie piecze na zewnatrz i chciałam zapytac czym smarować

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży też smarowania się clotrimazolem

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 - mam podobnie z tą gotowością... ale to u nas chyba "normalne".

@ViolaTor123 - Witaj, moja historia jest podobna do Twojej - też mam hashimoto, ale wyniki teraz unormowane.Mam dwa poronienia na "koncie" i też mthfr. Badałaś zarodki po stracie? Ja zbadąłam po II ciąży - mój synek miał śmiertelną wadę genetyczną, dlatego poroniłam. Dodam, że wcześniejsze ciąże miałam bez heparyny i sterydu. Jak zajdę to 1 raz włączę te leki dodatkowo od pozytywnego testu.

Cześć moja Droga. Nie badałam zarodków, nie uważam że cokolwiek by mi to dało, tak szczerze powiem. No muszę pogadać o sterydach lub innych drogach z lekarzami, w najbliższym czasie Endokrynolog i kolejny Ginekolog. I zobaczę co po obejrzeniu wyników powiedzą. TSH 1,48, przy górnej granicy ale w normie, a FT3 w dolnej granicy ale też w normie.
Powiedz mi, zastanawiałaś sie przy Hashi dodatkową suplementację lub dietę (bez glutenu i laktozy?)

Dziewczyny wrocilam do zywych :) od wczoraj jestem juz na.pelnych obrotach. Niestety laktacja mi sie posypala, ale trudno.

ViolaTor123 ja mam hasi, mutacje i doczekalam sie 3 dzieciaków. Z tym, ze ja podchodzilam do szczepień.

Moja Droga, Podpowiesz coś- jakie leki brałaś lub jakie miałaś wyniki, dawkę leku przy Hashi (u mnie to aż Euthyrox175).

Ja juz mam wrazenie ze nawet Clotrimazol mnie podraznia.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Iveo, gratulacje!!! :)
Kciuki żeby się cudzik trzymał mamusi!
W którym dpo ci cień wyszedł?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was może słyszała że po laparoskopii spada Amh???? [emoji33]
@iveo może spróbuj tantum rosa, do butelki przegotowana woda+ ten proszek i tym się podmywaj...

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was może słyszała że po laparoskopii spada Amh???? [emoji33]
@iveo może spróbuj tantum rosa, do butelki przegotowana woda+ ten proszek i tym się podmywaj...

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, jeśli dotyka się jajników - nakłuwa, usuwa torbiel i inne zabiegi. A taka diagnostyczna to nie sadze żeby amh obniżała.

reklama
Bardzo dziękuje za wszystkie rady. Byłam u miejscowego lekarza. Mówi że podrażnienia nie mam ale bardzo wysuszone wszystko i proponuje odstawić luteinę dopochwową a brać podjęzykową. Chętnie to zrobię tylko czy ona działa tak samo? W sensie że podjezykowa czy bardziej nie zageszcza krwi? Stwierdził ze jak biore Acard i Clexane to nie mogę mieć zagęszczonej.
I jeszcze Duphaston dopisał
@bertha cień mi wyszedł 26 dzień a w poprzednich ciążach 32 dopiero
@agatush to mydło też mnie drażni chyba ziołami się będę myć
@mała79 lekarz mówił o tantum rosa ale sama nie wiem. To jest nie drażniace? Ja infekcji podobno nie mam tylko wysuszenie

Do góry