reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kwiatuszekk23 no to cudowne wieści:):):) Mam nadzieję,że i Twój M wszedł na wyższe obroty :D
Co do laktacji...moje zdanie już znasz:) Każda, lub prawie każda marzy o karmieniu naturalnym,le jeśli nie idzie, trudno:) Moja córka jest wychowana na modyfikowanym i niczym nie odstaje od swoich rówieśników karmionych cyckiem:)
@marshia @bertha miłej kawki Wam życzę:* Aaaaale następna ze mną;)

Ostatnia edycja:
@marshia Ja dostałam, po jednym z pierwszych nieudanych transferów (nie pamiętam 1 czy 2 w 2015) brałam Progestan, to chyba to samo, i estrofem, i mimo tego i tak dostalam taki normalny, najnormalniejszy okres w 28 dniu cyklu ;) W teorii chyba nie powinien wystąpić, ale jak widzisz czasem organizm robi nam psikusa.

No więc ten teges.....
Beta 1,38, Progesteron 1,64
Albo 10 dpo, albo 1 dc..... Ch go wie. Owulacji raczej nie było prawidłowej. I pytanie czy to przez starość :p, pomimo stymulacji i ovitrelle, czy przez accofil, jak sugeruje P.

Dziewczyny mam dobra i zla wiadomość. Wyszedl mi test pozytywny z blada kreska ale zaczelam plamic na rozowo. Biore luteine 100 2x1 jak myslicie wprowadzic duphaston? @Destino co Ty bralas na poczatku pamietasz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo na poczatku bralam tylko dupka 2x1 jak zaczelam plamic zwiekszyli do 3x1. Ja zwiekszylam do 2x1x2. Potem przy krwawieniu dorzucilam luteine 100 x1. No i acard odstawilam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry