reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha cień mi wyszedł 26 dzień a w poprzednich ciążach 32 dopiero
A w którym dniu owulacje miałaś? I czy wcześniejsze dni robiłaś testy ale nie było cienia czy dopiero pierwszy test zrobiłaś 26dc?

@bertha a ti kiedy betowanko? Testy poszły w ruch?
@matylda23 piękny brzunio!

Dla wszystkich niewymienionych pozdrówki i buziolki ;)

Wiadomo ze poszły w ruch [emoji4]
Na razie negatywy. Dzisiaj 10dpo. W 8dpo robiłam progesteron i od razu betę i była negatywna (<1.2), prog 21 ng/ml. Także nadzieja trochę maleje, bo widziałam na wątku szczęśliwych ciąż ze 8dpo już dziewczyny miały > 3 minimum.

Marthi, ja na stojąco chyba najczęściej robiłam heparynę. Ale często tez na siedząco. Ale generalnie tak jak Marshia, niespecjalnie się nad tym zastanawiam gdzie i jak. Po prostu robię, trafiam tam gdzie nie widzę czerwonych żyłek i jak boli wkluwanie to zmieniam miejsce bo wtedy znaczy ze będzie krew lecieć = siniak. Choć oczywiście przed siniakami od czasu do czasu nie da się uchronić.

reklama
@marshia progesteron niziuuuutko, więc to na bank @. Dziwi mnie tylko ta beta, bo to raczej za późno, żeby to była pozostałość po ovitrellu, następnym razem może wcześniej zrób progesteron? Być może była jakaś cb.. kij wie
@iveo gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń :) Podrażnienie na bank od luteiny. Chyba co druga tak ma. Ja zawsze miałam lutinusa i nic mi po nim nie było, teraz mi dr zapisał luteinę i w sumie spoko, bo cena fajna, ale jak mnie będzie żarło to zmieniam od razu na lutinusa. Jest jeszcze crinone w żelu jakbyś wolała, ale zarówno jedno jak i drugie pieruńsko drogie. Na podrażnienia możesz zaparzać rumianek i moczyć w nim pipkę, okłady z kefiru itp :)

@bertha a ti kiedy betowanko? Testy poszły w ruch?
@matylda23 piękny brzunio!

Dla wszystkich niewymienionych pozdrówki i buziolki ;)

9 dpo była ponad 2, to był 11 po Ovitrelle. Wczoraj (10 dpo) to 1,38 to 12 dzien po. Ale chyba wolę myśleć, ze tak długo dziwnym cudem utrzymał się ovi. Myśl, ze "zapładnianiam" się za każdym razem i nawet z intralipidem, (a teraz dodatkowo) accofilem nie wychodzi jest na razie nie do przełknięcia :/.....
@iveo ponawuam pytanie berty i marthi. W którym dniu miałaś owu? I który masz dzień cyklu przy iludniowych cyklach? Kciuki za ładną betę i potem przyrost

Czy będąc po biopsji będę mogła sama funkcjonować? Tzn mąż musi jechac w tym dniu w delegacje i mowie mu ,ze dam radelecz on upiera się ze anuluje wyjazd i będzieze mna! Czy dam rade sama jechac autem?

9 dpo była ponad 2, to był 11 po Ovitrelle. Wczoraj (10 dpo) to 1,38 to 12 dzien po. Ale chyba wolę myśleć, ze tak długo dziwnym cudem utrzymał się ovi. Myśl, ze "zapładnianiam" się za każdym razem i nawet z intralipidem, (a teraz dodatkowo) accofilem nie wychodzi jest na razie nie do przełknięcia :/.....
@iveo ponawuam pytanie berty i marthi. W którym dniu miałaś owu? I który masz dzień cyklu przy iludniowych cyklach? Kciuki za ładną betę i potem przyrost
U mnie tez beta była po ovitrelle:mad:

reklama
Do góry