reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 mam dupka tylko nie wiem czy brac i ile. To plamienie minimalne ale nie wiadomo co sie dzieje. Poza tym wszystko mnie piecze na zewnatrz i chciałam zapytac czym smarować

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży też smarowania się clotrimazolem

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 - mam podobnie z tą gotowością... ale to u nas chyba "normalne".

@ViolaTor123 - Witaj, moja historia jest podobna do Twojej - też mam hashimoto, ale wyniki teraz unormowane.Mam dwa poronienia na "koncie" i też mthfr. Badałaś zarodki po stracie? Ja zbadąłam po II ciąży - mój synek miał śmiertelną wadę genetyczną, dlatego poroniłam. Dodam, że wcześniejsze ciąże miałam bez heparyny i sterydu. Jak zajdę to 1 raz włączę te leki dodatkowo od pozytywnego testu.

Cześć moja Droga. Nie badałam zarodków, nie uważam że cokolwiek by mi to dało, tak szczerze powiem. No muszę pogadać o sterydach lub innych drogach z lekarzami, w najbliższym czasie Endokrynolog i kolejny Ginekolog. I zobaczę co po obejrzeniu wyników powiedzą. TSH 1,48, przy górnej granicy ale w normie, a FT3 w dolnej granicy ale też w normie.
Powiedz mi, zastanawiałaś sie przy Hashi dodatkową suplementację lub dietę (bez glutenu i laktozy?)

Dziewczyny wrocilam do zywych :) od wczoraj jestem juz na.pelnych obrotach. Niestety laktacja mi sie posypala, ale trudno.

ViolaTor123 ja mam hasi, mutacje i doczekalam sie 3 dzieciaków. Z tym, ze ja podchodzilam do szczepień.

Moja Droga, Podpowiesz coś- jakie leki brałaś lub jakie miałaś wyniki, dawkę leku przy Hashi (u mnie to aż Euthyrox175).

Ja juz mam wrazenie ze nawet Clotrimazol mnie podraznia.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Iveo, gratulacje!!! :)
Kciuki żeby się cudzik trzymał mamusi!
W którym dpo ci cień wyszedł?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was może słyszała że po laparoskopii spada Amh???? [emoji33]
@iveo może spróbuj tantum rosa, do butelki przegotowana woda+ ten proszek i tym się podmywaj...

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was może słyszała że po laparoskopii spada Amh???? [emoji33]
@iveo może spróbuj tantum rosa, do butelki przegotowana woda+ ten proszek i tym się podmywaj...

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, jeśli dotyka się jajników - nakłuwa, usuwa torbiel i inne zabiegi. A taka diagnostyczna to nie sadze żeby amh obniżała.

reklama
Bardzo dziękuje za wszystkie rady. Byłam u miejscowego lekarza. Mówi że podrażnienia nie mam ale bardzo wysuszone wszystko i proponuje odstawić luteinę dopochwową a brać podjęzykową. Chętnie to zrobię tylko czy ona działa tak samo? W sensie że podjezykowa czy bardziej nie zageszcza krwi? Stwierdził ze jak biore Acard i Clexane to nie mogę mieć zagęszczonej.
I jeszcze Duphaston dopisał
@bertha cień mi wyszedł 26 dzień a w poprzednich ciążach 32 dopiero
@agatush to mydło też mnie drażni chyba ziołami się będę myć
@mała79 lekarz mówił o tantum rosa ale sama nie wiem. To jest nie drażniace? Ja infekcji podobno nie mam tylko wysuszenie

Do góry