reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo , ja brałam dupka 3x1 i luteine 300. Mam trochę duphastonu jeszcze chyba, więc jak chcesz to mogę dać jak się do lekarza nie dasz rady umówić

reklama
@matylda23 mam dupka tylko nie wiem czy brac i ile. To plamienie minimalne ale nie wiadomo co sie dzieje. Poza tym wszystko mnie piecze na zewnatrz i chciałam zapytac czym smarować

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo , to może być plamienie od infekcji. Ja w 15tc plamiłam najprawdopodobniej od grzybicy. Można ponoć clortimazolem, a ja smarowałam pimafucortem, macmirorem , ale nie wiem czy w każdym tygodniu jest to bezpieczne. A co do dupka..ja bym dołożyła.

@iveo , od początku, potem miałam jeszcze dorzucony prolutex przy krwiaku, teraz biorę tylko luteine. Trzymam kciuki za Was!
@iveo , a kiedy badasz betę?zrób od razu progesteron może.

Ostatnia edycja:
@iveo kochana Malina kazał mi brać max 3×2 luteina więcej nic nie daje chyba że ma się coś z progesteronem i jeśli będą krwawienia odstawić acard ale ja Ci powiem że zawsze w terminie @ miałam lekkie 1,2 dniowe plemienia co nie oznaczało nic złego

reklama
Do góry