reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Laski...... czy któraś z Was dostała kiedyś okres podczas brania duphastonu???? I to jeszcze w 25 dc gdzie cykle wczesniej były 30-31 dni :szok::szok::szok: Bo ja jeszxze nigdy.... a dziś tak :o
Od razu uprzedzam nie jest to żadne "plamienie". Leci jak w mordę strzelił.
Raz się trafił cykl 24 dniowy jak miałam badać NK, ale po pierwsze myślałam, ze to wypadek przy pracy, po drugie nie brałam dupka wtedy.

Ostatnia edycja:
Laski...... czy któraś z Was dostała kiedyś okres podczas brania duphastonu???? I to jeszcze w 25 dc gdzie cykle wczesniej były 30-31 dni :szok::szok::szok: Bo ja jeszxze nigdy.... a dziś tak :o
Od razu uprzedzam nie jest to żadne "plamienie". Leci jak w mordę strzelił.
Raz się trafił cykl 24 dniowy jak miałam badać NK, ale po pierwsze myślałam, ze to wypadek przy pracy, po drugie nie brałam dupka wtedy.

O kurde.. jednak się rozkręciło?.. dziwne to.. dopiero 10dpo dzisiaj masz...

@marzycielka81 - mam podobnie z tą gotowością... ale to u nas chyba "normalne".

@ViolaTor123 - Witaj, moja historia jest podobna do Twojej - też mam hashimoto, ale wyniki teraz unormowane.Mam dwa poronienia na "koncie" i też mthfr. Badałaś zarodki po stracie? Ja zbadąłam po II ciąży - mój synek miał śmiertelną wadę genetyczną, dlatego poroniłam. Dodam, że wcześniejsze ciąże miałam bez heparyny i sterydu. Jak zajdę to 1 raz włączę te leki dodatkowo od pozytywnego testu.

Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala :mad: czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji:(

@marshia ja raz tak miałam ,ale to było lekkie krwawienie.
Wstawiam brzucha :) mam wiecznie problem z rozmiarem zdjęcia... obcinam i obcinam i ciągle za duże.

Załączniki

• IMG_20180320_111533.jpg
    IMG_20180320_111533.jpg
    552,6 KB · Wyświetleń: 123
@matylda23 ja też tak mam z tym obcinaniem zdjęcia. Brzucha masz pięknego wyglądasz super:)

@marshia ja tak miałam ale po poronieniach cykle 24 dni. Nie wiem może to accofil?

@ViolaTor123 Witaj przykro mi bardzo poszukaj w immunologii dziewczyny dobrze piszą ginekolog jest tu za krótki. mthfr i Hashimoto ma tu co druga i dużo dziewczyn urodziło dzieci ale leczyło się przeważnie nie tylko heparyną i sterydem

@Szczescie1986 lekarz na usg będzie widział czy idzie @

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry