reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Laski...... czy któraś z Was dostała kiedyś okres podczas brania duphastonu???? I to jeszcze w 25 dc gdzie cykle wczesniej były 30-31 dni :szok::szok::szok: Bo ja jeszxze nigdy.... a dziś tak :o
Od razu uprzedzam nie jest to żadne "plamienie". Leci jak w mordę strzelił.
Raz się trafił cykl 24 dniowy jak miałam badać NK, ale po pierwsze myślałam, ze to wypadek przy pracy, po drugie nie brałam dupka wtedy.

Ostatnia edycja:
Laski...... czy któraś z Was dostała kiedyś okres podczas brania duphastonu???? I to jeszcze w 25 dc gdzie cykle wczesniej były 30-31 dni :szok::szok::szok: Bo ja jeszxze nigdy.... a dziś tak :o
Od razu uprzedzam nie jest to żadne "plamienie". Leci jak w mordę strzelił.
Raz się trafił cykl 24 dniowy jak miałam badać NK, ale po pierwsze myślałam, ze to wypadek przy pracy, po drugie nie brałam dupka wtedy.

O kurde.. jednak się rozkręciło?.. dziwne to.. dopiero 10dpo dzisiaj masz...

@marzycielka81 - mam podobnie z tą gotowością... ale to u nas chyba "normalne".

@ViolaTor123 - Witaj, moja historia jest podobna do Twojej - też mam hashimoto, ale wyniki teraz unormowane.Mam dwa poronienia na "koncie" i też mthfr. Badałaś zarodki po stracie? Ja zbadąłam po II ciąży - mój synek miał śmiertelną wadę genetyczną, dlatego poroniłam. Dodam, że wcześniejsze ciąże miałam bez heparyny i sterydu. Jak zajdę to 1 raz włączę te leki dodatkowo od pozytywnego testu.

Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala :mad: czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji:(

@marshia ja raz tak miałam ,ale to było lekkie krwawienie.
Wstawiam brzucha :) mam wiecznie problem z rozmiarem zdjęcia... obcinam i obcinam i ciągle za duże.

Załączniki

• IMG_20180320_111533.jpg
    IMG_20180320_111533.jpg
    552,6 KB · Wyświetleń: 125
@matylda23 ja też tak mam z tym obcinaniem zdjęcia. Brzucha masz pięknego wyglądasz super:)

@marshia ja tak miałam ale po poronieniach cykle 24 dni. Nie wiem może to accofil?

@ViolaTor123 Witaj przykro mi bardzo poszukaj w immunologii dziewczyny dobrze piszą ginekolog jest tu za krótki. mthfr i Hashimoto ma tu co druga i dużo dziewczyn urodziło dzieci ale leczyło się przeważnie nie tylko heparyną i sterydem

@Szczescie1986 lekarz na usg będzie widział czy idzie @

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry