reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie @dżoasia ,nie jestem z Krakowa:) Jestem z opolskiego.
Ale jakby ktoś był potrzebujący,to oddam intralipid. Moge też poratować neoparinem i encortonem.

@ViolaTor123 , przykro mi... Też bym poszukała w immunologii. A nasienie męża przebadane?
Ja mam do oddania prawie 3 opakowania metypredu 4mg, jeden zastrzyk accofilu i ok. 50saszetek miovarianu :) zgłaszać się,bo szkoda,żeby się zmarnowało

@ViolaTor123 , przykro mi... Też bym poszukała w immunologii. A nasienie męża przebadane?
Ja mam do oddania prawie 3 opakowania metypredu 4mg, jeden zastrzyk accofilu i ok. 50saszetek miovarianu :) zgłaszać się,bo szkoda,żeby się zmarnowało
A ty kochana z Krk? wzięłabym accofil, ale jak będę wiedzieć, że beta ruszyła. Jak się nie znajdzie chętna to po świętach się odezwę ;)

reklama
Dziękuję Dziewczyny za wszelkie informacje i ukierunkowania.
Nasienie przebadane- jest ok. Mutacja MTHFR heterozygota C667T i w jednym allelu A1298T (złożona heterozygota)- tak dokładnie nie wiem co to znaczy. Dalej biorę Acard + kwas foliowy 5mg+ Metafolin (Solgar)... i szukam co dalej. Czy przez to Hashimoto i przeciwciała dalej nie ma nadziei czy jednak jest jakaś.

Jestem z Torunia. Jutro endokrynolog, potem może poszukam konsultacji jeszcze u innego ginekologa, szczerze sama już nie wiem.
Sterydów nie brałam wcześniej. muszę o to zapytać u lekarza.

Za wszystkie z Was serdecznie trzymam kciuki !

Do góry