reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
iveo
@ViolaTor123 warto pojsc do dobrego immunologa wtedy bedziesz wiedziec co dalej.
Skad jestes to cos doradzimy?
Skad jestes to cos doradzimy?
matylda23
@ViolaTor123 , przykro mi... Też bym poszukała w immunologii. A nasienie męża przebadane?
Ja mam do oddania prawie 3 opakowania metypredu 4mg, jeden zastrzyk accofilu i ok. 50saszetek miovarianu zgłaszać się,bo szkoda,żeby się zmarnowało
Ja mam do oddania prawie 3 opakowania metypredu 4mg, jeden zastrzyk accofilu i ok. 50saszetek miovarianu zgłaszać się,bo szkoda,żeby się zmarnowało
dżoasia
A ty kochana z Krk? wzięłabym accofil, ale jak będę wiedzieć, że beta ruszyła. Jak się nie znajdzie chętna to po świętach się odezwę@ViolaTor123 , przykro mi... Też bym poszukała w immunologii. A nasienie męża przebadane?
reklama
ViolaTor123
Początkująca w BB
Dziękuję Dziewczyny za wszelkie informacje i ukierunkowania.
Nasienie przebadane- jest ok. Mutacja MTHFR heterozygota C667T i w jednym allelu A1298T (złożona heterozygota)- tak dokładnie nie wiem co to znaczy. Dalej biorę Acard + kwas foliowy 5mg+ Metafolin (Solgar)... i szukam co dalej. Czy przez to Hashimoto i przeciwciała dalej nie ma nadziei czy jednak jest jakaś.
Jestem z Torunia. Jutro endokrynolog, potem może poszukam konsultacji jeszcze u innego ginekologa, szczerze sama już nie wiem.
Sterydów nie brałam wcześniej. muszę o to zapytać u lekarza.
Za wszystkie z Was serdecznie trzymam kciuki !
Nasienie przebadane- jest ok. Mutacja MTHFR heterozygota C667T i w jednym allelu A1298T (złożona heterozygota)- tak dokładnie nie wiem co to znaczy. Dalej biorę Acard + kwas foliowy 5mg+ Metafolin (Solgar)... i szukam co dalej. Czy przez to Hashimoto i przeciwciała dalej nie ma nadziei czy jednak jest jakaś.
Jestem z Torunia. Jutro endokrynolog, potem może poszukam konsultacji jeszcze u innego ginekologa, szczerze sama już nie wiem.
Sterydów nie brałam wcześniej. muszę o to zapytać u lekarza.
Za wszystkie z Was serdecznie trzymam kciuki !
Podziel się: