reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia super , że czystko kochana z różańcem szukać takiego gina ściskam

@matulkaa rodzisz to już z tego co pamiętam

@marshia fajnie że przystojniak stanie na wysokości zadania. Jak mama?

@pixi.nova 2 -5 dni po odstawieniu dostawałam @

@matylda23 @Maciejka78 mnie malina mowił że lepiej magnez forte asmag brałam więcej 3x2 lepszy niż nospa

@iveo ja często mam zapalenie bakteryjne ja raczej nie brałam na to antybiotyku tylko raczej priobiotyk doustny dopochwowy i dużo kefiru zawsze pomagało

@magda1208 @dżoł kochane co u Was?

Dziewczyny z ciocia lepiej pisze smsy mówi proste słowa jest w szpitalu rehabilitacyjny mamy nadzieję , że będzie dobrze dziękuję za modlitwy proszę nieśmiale o więcej

@Porzeczka1234 z mojej strony kciuki za ciocię. Niech szybko wraca do zdrowia :*. Moja mama ok. Jest po 2 chemii i całkiem dobrze to znosi. W piątek TK kontrolny, troszkę trzęsiemy portkami. W pon kładzie się do szpitala na dodatkowe badania i będzie trochę stresu. Ale jestem dobrej myśli :).
Co do przystojniaka - cieszę się, ze się podjął i nie muszę biegać po innych ginach :) Jak wiadomo jego pozytywne fluidy dobrze na mnie działają, wiec wolę się oddać w jego rece :p Będę chyba pierwsza na tym forum z accofilem domacicznie. Pionierka :D
@Maciejka78 @bobasek1990 @matylda23 kurcze.... ja pamietam Wasze pierwsze testy i bety, a Wy juz tak daleko. I tak dobrze! To najważniejsze :).
@dżoasia uwielbiam Twoje pozytywne nastawienie :)
@bertha kłułaś się już accofilem??? Dawaj znaka regularnie jak się czujesz.
@Marthi tak jak pisakam wg mnie pęcherzyk podrośnie i endo tez ze 2-3 mm powinno. Sama jestem ciekawa jak wyjdzie :)
@czarna_mala @mała79 @marzycielka81 kciuki za Was :)

@Porzeczka1234 dobrze, ze w ciocia lepiej.

@pixi.nova 3 dni po odstawieniu byl u mnie.

@nafoczka zdrowia dla chlopakow. Doskonale rozumiem co czujesz bo ja tez taka matka wariatka i jak sie mojemu synkowi cos dzieje to zawsze mi strasznie z tym zle

Dzoasia zazdroszcze ginekolog.

@magda1208 przytulam.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie ta kobieta co sie zajmuje immunologia to Iwona Janosz z Provity. Nie musisz isc wczesniej do ginekologa, bo ona tez jest ginekologiem poloznikiem tylko teraz zajmuje sie tez tymi komorkami nk. Nie wiem teraz co Ci doradzic, jesli chodzi o leczenie jak masz problem z nk to jak najbardziej do niej, jesli z innymi problemami immunologicznymi to nie wiem czy ona tez sie tym zajmuje. Spytaj Ardy bo ona tez do niej chodzi i Arda miala tam tez problemy z immunologia. Wizyta u dr kosztuje 170 zl, ale ona chyba tez w Zabrzu przyjmuje, znajdz adres w google, pewnie bedzie taniej.
Lili81 dr Przybycien wysyła do Krakowa na te badania do prokocimia na allo i kir
A żadna z was nie próbowała robić gdzie indziej tych badań jestem z Bydgoszczy i trochę mam daleko do Krakowa

@matylda23 taaak z pierszi ruchami tak jest[emoji4]
Rozumiem z cc[emoji4]
Ja juz doszlam do siebie jedynie przykro mi ,ze dlugo nie mozna dzwigac a ja sama jestem.
M mial jeden dzien wolny.
O reszcie nic nie napisze [emoji6]po co mi nerwy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoasia super , że czystko kochana z różańcem szukać takiego gina ściskam

@matulkaa rodzisz to już z tego co pamiętam

@marshia fajnie że przystojniak stanie na wysokości zadania. Jak mama?

@pixi.nova 2 -5 dni po odstawieniu dostawałam @

@matylda23 @Maciejka78 mnie malina mowił że lepiej magnez forte asmag brałam więcej 3x2 lepszy niż nospa

@iveo ja często mam zapalenie bakteryjne ja raczej nie brałam na to antybiotyku tylko raczej priobiotyk doustny dopochwowy i dużo kefiru zawsze pomagało

@magda1208 @dżoł kochane co u Was?

Dziewczyny z ciocia lepiej pisze smsy mówi proste słowa jest w szpitalu rehabilitacyjny mamy nadzieję , że będzie dobrze dziękuję za modlitwy proszę nieśmiale o więcej

Porzeczko modlitwa za Ciocię zapewniona :* będzie dobrze i coraz lepiej z dnia na dzień zobaczysz :)

@Porzeczka1234 z mojej strony kciuki za ciocię. Niech szybko wraca do zdrowia :*. Moja mama ok. Jest po 2 chemii i całkiem dobrze to znosi. W piątek TK kontrolny, troszkę trzęsiemy portkami. W pon kładzie się do szpitala na dodatkowe badania i będzie trochę stresu. Ale jestem dobrej myśli :).
Co do przystojniaka - cieszę się, ze się podjął i nie muszę biegać po innych ginach :) Jak wiadomo jego pozytywne fluidy dobrze na mnie działają, wiec wolę się oddać w jego rece :p Będę chyba pierwsza na tym forum z accofilem domacicznie. Pionierka :D
@Maciejka78 @bobasek1990 @matylda23 kurcze.... ja pamietam Wasze pierwsze testy i bety, a Wy juz tak daleko. I tak dobrze! To najważniejsze :).
@dżoasia uwielbiam Twoje pozytywne nastawienie :)
@bertha kłułaś się już accofilem??? Dawaj znaka regularnie jak się czujesz.
@Marthi tak jak pisakam wg mnie pęcherzyk podrośnie i endo tez ze 2-3 mm powinno. Sama jestem ciekawa jak wyjdzie :)
@czarna_mala @mała79 @marzycielka81 kciuki za Was :)

Marshia za Twoją mamę również. Ogromnie Wam kibicuję i w głębi serducha wiem, że usłyszycie same dobre wiadomości.

@matylda23 taaak z pierszi ruchami tak jest[emoji4]
Rozumiem z cc[emoji4]
Ja juz doszlam do siebie jedynie przykro mi ,ze dlugo nie mozna dzwigac a ja sama jestem.
M mial jeden dzien wolny.
O reszcie nic nie napisze [emoji6]po co mi nerwy.

Funia z tym dźwiganiem to Cię rozumiem, bo dla mnie największą bolączką po cc było to, że wózka dźwigać nie mogłam, żeby na spacer wyjść. Ale zobaczysz szybko minie Ci czas :)

@Porzeczka1234, @iveo dzięki za pamięć [emoji4] ale jeszcze chwilkę poczekają na mnie na porodówce [emoji13] jadę w piątek na kolejne ktg i prawdopodobnie ustalimy datę wywoływania. Bo na razie nic samo nie ruszyło [emoji4] a do terminu mamy jeszcze 13 dni.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

I kolejny brzuszek będzie do przejęcia :) Powodzenia!!!

@nafoczka jak widać uprawnienia są ;) Buziaki dla Twoich chłopaków :*

reklama
@agatush otoz o ten wozek mi chodzi :/ od kiedy zaczelas?

Szczerze? Za szybko, ale u mnie to była kwestia kilku schodów, bo ja mam windę. Byłam niecałe 4 tygodnie po cc jak sama zaczęłam go znosić z tym, że ja go rozkładałam. W takim sensie, że zjeżdżałam windą, odpinałam gondolę i stawiałam ją przy windzie, znosiłam na dół stelaż i wracałam po gondolę z Miśką.

Do góry