iveo
Fanka BB :)
@Destino doskonale Cię rozumiem- moja siostrę straszyli od kiedy urodził się mały- najpierw rzadkimi chorobami które podejrzewali, a potem po kolei co będzie miał nie tak. Ja jakos cały czas wierzyłam że dobrze będzie i chwalić Boga niczego nie stwierdzono. Siostra żyła w starsznym stresie w końcu wzięła tabletki antydepresyjne i powiem Ci że to chwilowe bardzo dobre rozwiązanie. Daje więcej psychicznej siły w takich trudnych sytuacjach. Ja też czuję że Natanielek będzie zdrowy ale się ostresujesz i po lekarzach nalatasz na pewno. Na szczeście jemu tez nic konkretnego nie wykryli tylko jeszcze nie mogą powiedziec że jest dobrze.
Czy Ty rodziłaś na Kopernika?
@czarna_mala spróbuje do tego jedzenia z metformaxem bo żyć się odechciewa wzdęcia zaparcia albo sraczka. Już wolę szczepienia przysięgam!
@roxie123 o tych naszych trudnych lekach to lepiej nie czytać za wiele jak się już zdecydowałyśmy brac...
Czy Ty rodziłaś na Kopernika?
@czarna_mala spróbuje do tego jedzenia z metformaxem bo żyć się odechciewa wzdęcia zaparcia albo sraczka. Już wolę szczepienia przysięgam!
@roxie123 o tych naszych trudnych lekach to lepiej nie czytać za wiele jak się już zdecydowałyśmy brac...