reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxi123 bralam femibion plus folian 800 w pierwszym trymestrze i 400 w pozniejszych
Jadlam tez duzo warzyw. Wiecej z jedzenia sie wchlania niz z tabletek

@roki_1991 uwielbiam zime, zwlaszcza biala [emoji4]

@Maciejka 78 [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 modlitwa zapewniona... Ja to myślę Dziewczęta, że dużo właśnie zależy od nastawienia woli walki. Tatko mój jak się dowiedział, ze ma raka też się poddał, nie wierzył, że może z tego wyjść. Po części się nie dziwię miał takie bóle, że sama pewnie też ym zwątpiła. Porzeczka mam nadzieję, ze Ciocia Twoja będzie miała w sobie tą siłę ;*
@Kwiatuszekk23 do ile Ci się skróciła ta szyjka pessara już nie chcą zakładać? Pytam bo ja za tydzień wizytuję i się okaże czy u mnie się nie skraca... Brzunio Ci się też stawia, twardnieje?
@nafoczka to odezwij się do nas jak już będzie po badaniach i coś będziesz wiedziała.
@marshia ja to Ci zazdroszczę tych remontów tak bym chciała już swoje mieszkanko remontować a tu klaps szukamy szukamy i nic ;( ceny skoczyły do góry i do tego z moim M się pokłóciłam o to całe szukanie.
@Destino zaszczepicie później będzie dobrze miłość Mamuni najważniejsza dla maluszka teraz ;)
Kochana obu lekarzy udało mi się zapisać na ten sam dzień tj. 19.02 wiec trochę pojeździmy ale na raz a na na badania pewnie w czwartek i na pewno będę mdlala ;/

@roxie123 taaak u nas w Bieszczadach :D

@Porzeczka1234

Maciejka.a bo ja wiem ile mam.tej szyjki? Powiedzial tylko ze sie skrocila. A w pt bylam na ip i mi robili usg dowcipne i szyjka miala 43mm a,w pon juz skrócona. Szczerze? To duzo mniej mi sie spina brzuch niz w poprzednich ciazach. Moj gin to ogólnie panikarz. Ale wole sobie poleżeć nawet dla własnego komfortu:)

@Porzeczka1234 kciuki za ciocię. Oby wyszła z tego w miarę bez szwanku. Tylko szybko trzeba rozpocząć rehabilitację i musi mieć siłę do walki. Moja ciocia tez miała wylew w lipcu, załatwiony świetny ośrodek rehabilitacyjny, ale brak woli i chęci do pracy i ćwiczeń niestety. I do tej pory nie ma rewelacji. No ale to efekt jej podejścia. Nic samo się nue zrobi.
@Kwiatuszekk23 o matulu jak to zleciało szybko!!!! Jeszcze chwila moment i będziesz następna rozpakowana :)
@Destino kochana ja wierzę, ze to są przeogromne emicje. Nawet nie umiem sobie wyobrazić Twoich obaw, ale mam nadzieję, ze one tylko obawami pozostaną. I będziecie się cieszyć za pare tygodni pełnym zdrowiem Natanielka ♥️

Dziewczyny w Wielkopolsce sniegu brak. Mrozu tez.

Olaa90 u mnie nikt takich badan nie wykonywal nigdy przed szczepieniem.

Destino trzymam kciuki za synka.

Porzeczka1234 duzo zdrowia dla cioci.

Pixi.nova mi czesto zdarzaja sie torbiele.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala jak ty coś napiszesz [emoji8]
@roxie123 ja badałam morfologię na początku po każdym zastrzyku z accofilu (zalecenie Sachy i Przybycienia). Leukocyty skoczyły mi maksymalnie do ok. 20 tys. Ale to i tak norma przy braniu tego leku. Z wysokością białych krwinek problem miała @Auri_a
Rajtar-Ciosek też poleca kwas metylowany przy mutacji.
@Porzeczka1234 oby ciocia z tego wyszła.
@Kwiatuszekk23 leż kobieto [emoji8] mówiłam już, że w kolejce do porodu cię nie przepuszczę. Kurczę ciekawe kiedy ruszy??? Do terminu zostało 20 dni [emoji7]
@Destino oby wszystko tylko na strachu się skonczyło [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matylda23 @dżoasia kiedys mi pisałyście jak się bierze accofil. Ale coś pokręciłam chyba. Bo z notatek wychodzi, ze dopuero kilka dni po owulacji. Mam zapisane ze 17,22,27 dpo @matylda23 . Ale to chyba dzień cyklu raczej, dobrze myślę?
@matulkaa a Ty pamiętasz od kiedy brałaś?

Do góry