reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 - trzymam kciuki za Twoją ciocię. Oby z tego wyszła.

@Kwiatuszekk23 - odpoczywaj ile wlezie, niech M. się wykaże :) Będzie wszystko dobrze, tak daleko już zaszłaś <3 !!! Zaraz powitasz swoje maleństwo na świecie... Cudowna sprawa!

@Destino - jestem przeoknana, że będzie wszystko u Was dobrze <3 nieustannie ściskam kciuki!!! :*

@roxie123 - na fajnego lekarza trafiłaś ;) Ja jak zaczęłam brać metyle co 2-gi dzień to od razu homocysteina skoczyła mi z 4,8 na 6,4. Czyli pewnie metyle u mnie też wskazane? Ja biorę kwas foliowy metylowany dawka 800, wiec tak jak Ty. W labie mam i kwas i b12 ponad norme... b12 mi spadlo prawie do normy jak bralam co 2gi dzień witaminki, ale wtedy homocysteina urosła...

@Porzeczka1234 aaaa właśnie ostatnio z @mickey* Cię obgadywałyśmy :p że nie wiem jak to robisz że nadążasz za forum mając małą księżniczkę już po tej stronie :D a tak to u mnie leci powolutku do przodu :D

@Kwiatuszekk23 a no dziękuję właśnie liczę na to że po jednym odziedziczy urodę po drugim inteligencję :D tylko na razie szukam sposobu jak to zrobić o_O

@roxie123 powiem Ci to samo co powiedziałam w listopadzie @matylda23 :D wybrałaś lekarza sposób leczenia to się go trzymaj :D to co przytrafiło się mi nie musi przytrafić się Tobie czy komukolwiek, ale gdybym mogła podjąć decyzję ponownie na pewno zrobiłabym to samo co zrobiłam już "po fakcie" czyli branie tego leku skonsultowałabym z dobrym immunologiem na podstawie badań jakie posiadałam w tamtym czasie. Ale nie powiem Ci co masz zrobić. Bo niestety to są Twoje decyzje.

@marshia trzymam kciuki za mamę <3 aby tą chemię zniosła dobrze wiem jak trudne to chwile dla was obu :( myślami i modlitwą zawsze jestem z Tobą.

@bertha trzymam kciuki za nowy plan oby okazał się skuteczny <3 !

@burczuś <3 calym sercem jestem z Tobą <3 !

@kas90 jak u Ciebie dałaś sobie radę ze zmianą sposobu karmienia ? Jak mała Asia:*

@Funia90 jest taki nowy lek na laktację nazywa się pi.ul.atte moja koleżanka dostała bo urodziła w 35 tygodniu i super jej pomógł, chyba że już problem zażegnany, ucałuj maleńką.

@matulkaa kochana cieszę się że już masz tak bliziutko porodu :)

@matylda23 po długich pertraktacjach [emoji4] wzajemnie odrzuciliśmy swoje dotychczasowe propozycje [emoji13][emoji13][emoji13] i prawdopodobnie będzie Jagoda Anna [emoji7]
@burczuś jeszcze tylko torbę do porodu spakuję i mogę jechać. Póki co cotygodniowe ktg nie wskazuje by coś się zaczynało. Brzuch wysoko, mała też głowką nie zeszła jakoś szczególnie nisko, jedynie szyjka nieco się skróciła, ale nadal zamknięta i mocno trzyma. Czekamy [emoji4] coś czuję, że skończy się na wywoływaniu porodu za niecałe trzy tygodnie [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa Jagódka...bardzo ładnie i smacznie;* U mnie z córką było tak,ze przed terminem była niziutko,lekarka mówiła,że do daty porodu nie ponoszę jej;) a wyszło tak,że robili mi CC po 10 dniach po terminie.Zero akcji porodowej:) a więc może Cię nagle najść;)
@Auri_a dziękuję:* Ja też przy Tobie, @marshia i @bertha zawsze sercem blisko;* I @matylda23 ..i @Nadja_n , @magda1208 , @mała79 , @Marthi , @dżoł, @nafoczka ...To też dla mnie dobre duszyczki, co o mnie pamiętają;*

reklama
Matulka absolutnie noe chce Cie wyprzedzać :) bede grzecznie stac w kolejce :)
U nas najprawdopodobniej bedzie Magdalena Rita. Ale to juz sie okaże jak ją zobaczymy i wtedy dopasujemy imie :)
Dziekuje dziewczyny. Ja.leżę na ile mogę. A sciemniam przed M ze cos mnie boli, cos mnie strzyka. A niech wie ktore pol dnia dłuższe :p ja mu tylko rozkazuje a on sie złości, ze sie nie rozdwoi. A ja jakos musialam :D a jak zapytalam co na obiad to myslalam ze mnie wzrokiem zabije :p teraz pojechal do zusu zalatwic urlop ojcowski bo jeszcze nie wybral po Adasiu a i tak.siedzi w domu to zawsze trochę grosza wpadnie. No i musi zrobic zakupy bo w lodowce swiatlo :D
Auri nie ważne co po kim odziedziczy :) jeden i drugi super :D bede Cie meczyc po porodzie, zebys mi przypomniała jak.sie nazywa ten lek na laktacje. Moze w koncu uda mi sie karmić :)
I to jest lek na.recepte?

Do góry